Ljubavna kompatibilnost BIKA sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

Ljubavna kompatibilnost BIKA sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

6 siječnja, 2023 0 By Admin

Budući da vama vlada Venera, planet ljubavi i ljepote, uspostavit ćete najdublje veze s drugim zemaljskim znakovima koji vole udobnost, poput Djevice i Jarca. Vaš savršeni partner je praktičan, strpljiv i uživa u osipanju s ljubavlju.

 

Bik i Ovan

Ako postoji jedna stvar koju volite, Bik, to radite istu stvar iz dana u dan – to vam donosi veliku udobnost. S druge strane, Ovan postaje nemiran kada s vremena na vrijeme ne može pomiješati stvari. Dakle, iako im se neće svidjeti vaša potreba da živite rutinski, nećete cijeniti kako odustajete od svojih obveza kako bi mogli isprobati nešto novo. Možete li ovo partnerstvo uspjeti? Možda, ali možda i ne. Ako možete prihvatiti entuzijazam svog Ovna umjesto da ga pokušavate odgovoriti od njihove najnovije nepraktične sheme, to bi moglo uspjeti.

 

Bik i Bik

Kada se dva Bika spoje, oni stvaraju odnos na dobro promišljen način. Možda ne zvuči kao najromantičnija stvar na svijetu, Bik, ali ti ne vjeruješ u bajke. Vi i vaš partner volite vidjeti svijet oko sebe onakvim kakav zapravo jest. Oboje ste zaljubljeni u prirodu i zajedno ćete uživati ​​u planinarenju i vrtlarenju. Volite hranu koliko volite izlaziti vani, pa bi savršen spoj bio piknik na livadi ili parku. Ako vi i vaš partner Bik imate slične ideje o ljubavi, obitelji i novcu, ova bi veza lako mogla ostati zauvijek.

 

Bik i Blizanci

Bik i Blizanci imaju mnogo toga zajedničkog. Oboje volite umjetnost i možete provesti beskrajnu količinu vremena razgovarajući o njima i zajedno uživajući u njima. Više volite umjetničke forme koje obuhvaćaju više od jednog od osjetila, poput masaže ili glazbe. Vaš je Blizanci, s druge strane, očaran poezijom, zagonetkama i bezbrižnim zafrkancijom. Oboje također cijenite ljepotu svog okruženja i intenzivno volite prirodu. Blizančevo poletno ponašanje može biti izazov za nekoga tako prizemljenog kao što ste vi, ali može biti i samo uzbuđenje koje vam treba.

 

Bik i Rak

Rak zna da je put do vašeg srca kroz vaš želudac, Bik. Rak će vas zadovoljiti domaćom, a vi ćete biti više nego sretni što ćete biti na strani. Oboje težite luksuzu i udobnosti u svom okruženju, a mogli biste zajedno stvoriti životni prostor na kojem bi vam zavidjeli prijatelji i susjedi. Raku je prije svega potrebna sigurnost, a srećom, to je vaše srednje ime. Kad se sretnete, vjerovat ćete jedno drugome gotovo odmah. Ako ste uspjeli rano u vezi, to je dobar znak da idete zauvijek.

 

Bik i Lav

I Bik i Lav imaju djetinjastu crtu, što bi vam moglo otežati rješavanje problema. Morat ćete raditi zajedno – umjesto jedni protiv drugih – da biste se uzdigli iznad sitnih strahova i emocija. Lav može biti egocentričan, uvijek treba vašu ljubav i obožavanje. To može biti frustrirajuće za vas, pogotovo jer i vi trebate i zaslužujete ljubav. Srećom, oboje ste odani i romantični partneri. Ako vi i vaš Lav možete naučiti izmjenjivati ​​se, možete se usredotočiti na pozitivne stvari koje su vam zajedničke. Puno zabavnije od svađe, zar ne?

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2