3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas MOĆI izbaciti iz glave za vrijeme Mjeseca nasuprot Veneri od 8. januara

3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas MOĆI izbaciti iz glave za vrijeme Mjeseca nasuprot Veneri od 8. januara

6 siječnja, 2023 0 By Admin

Gotovo je teško NE misliti na svoje bivše tijekom ovog tranzita. Jer ovaj tranzit ima tendenciju potaknuti osjećaj nostalgije, ali i žaljenja.

Možda i sami imate te osjećaje. A možda ćete se zateći kako šetate stazom sjećanja, prisjećajući se dobrih starih dana kako je bilo biti s posebnom osobom koja više nije u vašem životu. Barem ne kao romantični partner.

Također možete imati osjećaj da netko iz vaše prošlosti misli na vas.

Znate kakav je taj osjećaj? Reagirate na miris ili vizualno, i odjednom se prisjetite nečega iz svoje prošlosti i mogli biste pretpostaviti da oni ‘negdje’ osjećaju i osjećaju istu stvar.

I bio bi u pravu. Ovo je ipak vrijeme za zajedničke teme: praznike, darove, druženja. Sve su to stvari koje stvaraju sjećanja, a ako ih se sjećate i mislite na njih, one su bez sumnje, misle na vas , isto.

Ovaj tranzit može probuditi ta sjećanja, iako je njegova priroda da ih probudi, previše razmišlja o njima i na kraju ih požali.

Može nas natjerati da izazovemo snažne emocije. Ali također može pretvoriti tu emociju u žaljenje ako ostanemo predugo.

 

3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS i NEĆE vas MOĆI izbaciti iz glave:

Bik

Ne treba vam puno da skrenete pažnju na nekoga iz prošlosti, a u ovom slučaju, to ćete i učiniti.

Želite se prisjetiti dobrih vremena. Ali vaša ratnička narav ne može pomoći, a da se ne osjećate kao da vam je učinjena nepravda i da nešto još nije dovršeno s time kako ste vas dvoje stali.

Sasvim ste sigurni da za to vrijeme misle na vas jer je ovo bilo godišnje doba u kojem ste dijelili mnoge stvari zajedno. On mora misliti na vas! Kako ne bi?

Dakle, vaše će misli o njemu biti više zabrinute za to misli li na vas ili ne tijekom tog vremena.

To je kao da razmišljate o razmišljanju, a može se završiti tako da se osjećate više poniženo i glupo nego o završetku i konačnoj povezanosti.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2