VODOLIJA – MJESEČNI HOROSKO ZA JANUAR: Konačno je došlo vrijeme da i vama krene, imamo SJAJNE VIJESTI za vas…

VODOLIJA – MJESEČNI HOROSKO ZA JANUAR: Konačno je došlo vrijeme da i vama krene, imamo SJAJNE VIJESTI za vas…

29 prosinca, 2022 0 By Admin

Općenito:

Investitori  koji posluju ili trguju mogu se nadati da će zaraditi više novca nego prethodnih mjeseci. Mogli biste dobiti odgovarajuće prilike za otplatu svojih zajmova. Preporučljivo je da supružnici ‘daju i uzimaju’ i izlaze jedno drugome u susret; to im može pomoći da vode život u skladu.

Ljubavna veza:

Zaljubljeni bi se trebali spremno prilagoditi svojim partnerima, udovoljiti njihovim potrebama i očekivanjima, biti iskreni i podržavati ih, ali isto tako dobiti isto zauzvrat. To može pomoći u jačanju njihove veze. Oženjeni bi također mogli nastaviti imati dobar odnos u svom bračnom odnosu. Oni koji nisu u vezi sjajno će se provesti ovaj mjesec. Obogatit će svoje izlaske i upoznati mnogo raznih osoba. Možda neće moći dobiti osobu na koju “bace” oko, ali će biti onih koji će se potruditi da vas osvoje.

 

Financije:

Mogli biste dobiti pravu priliku za kupnju zemljišta ili novih vozila ovog mjeseca. Stoga ćete možda morati imati velike troškove. Možete očekivati značajne zarade u spekulativnim trgovinama poput trgovanja dionicama, što može poboljšati vašu financijsku snagu. Međutim, za poslovne ljude u stranim zemljama bolje je izbjegavati nova ulaganja tamo.

 

Karijera:

Zaposlenici u privatnom sektoru mogu smatrati da se njihovi kolege kreću prilično prijateljski s njima. Oni koji rade na državnim poslovima mogli bi steći dobro ime na radnom mjestu svojim napornim radom. Ljudi zaposleni u tiskanim medijima mogli bi svjedočiti određenom napretku u karijeri.

Poslovanje:

Oni koji vode industriju proizvodnje konfekcijske odjeće kao partnerske tvrtke možda će morati uložiti mnogo truda da u njima uspiju. Izgledi za poslovanje ili samozapošljavanje izgledaju sjajno i mogli bi donijeti priličnu zaradu. Oni koji izvoze prehrambene artikle ili srodne tvrtke također mogu očekivati značajne dobitke.

Stručnjaci

Inženjeri elektrotehnike mogu dobiti priliku za otvaranje industrije u inozemstvu. Ipak, oni koji planiraju sami pokrenuti poslovne pothvate bolje je da sada izbjegavaju nova ulaganja. Voditeljske vještine onih koji rade u administrativnoj liniji u softverskim tvrtkama sada bi mogle postati izraženije.

 

Zdravlje:

Možda ćete ovog mjeseca morati biti oprezni s unosom hrane. Mogli biste patiti od problema s probavom, stoga ima smisla izbjegavati brzu hranu.  Stoga vas molimo da u tom pogledu poduzmete potrebne mjere opreza.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Student:

Studenti koji pohađaju diplomske programe mogu se istaknuti u svom studiju, dok oni koji pohađaju magisterij mogu poboljšati svoje vještine učenja. Studenti koji pohađaju visoko obrazovanje u tehnološkim smjerovima također bi mogli imati dobre rezultate u svojim predmetima. Oni koji polažu natjecateljske ispite možda će morati čitati s potpunim fokusom kako bi izašli kao pobjednici na ispitima.