LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA u JANUARU: Promijenit će se ljubavna situacija OVIH znakova – jedni će se RADOVATI, dok će drugi TUGOVATI!

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA u JANUARU: Promijenit će se ljubavna situacija OVIH znakova – jedni će se RADOVATI, dok će drugi TUGOVATI!

27 prosinca, 2022 0 By Admin

OVAN

Ovaj mjesecc možete se suočiti s nekim izazovima koji bi vam mogli dati stres. Samci mogu dobiti ponudu za vezu od prijatelja. Ipak, savjetujemo vam da ne budete agresivni i zahtjevni u vezi. Ne sumnjajte u male stvari o svom partneru. Pokušajte provesti kvalitetno vrijeme zajedno i izbjegavajte jedni druge okrivljavati za greške iz prošlosti; inače može stvoriti probleme u vašoj vezi. Morate imati strpljenja da biste imali skladan odnos. U bračnom životu može doći do komunikacijskog jaza i odnosa na udaljenosti. U bračnom životu, poruke i telefonski pozivi vjerojatno će igrati ključnu ulogu u jačanju vaše veze.

 

 

BIK

Ovaj mjesec možete se suočiti s određenim izazovima u svom ljubavnom životu. Sukobi ega mogu uzrokovati stres i stvoriti probleme u vašoj vezi. Pokušajte provesti kvalitetno vrijeme zajedno. Predanost može igrati važnu ulogu tijekom ovog mjeseca, stoga pokušajte ispuniti prazninu u bračnom odnosu ispunjavanjem svojih obećanja. Ako ste u pravnoj stvari, onda ćete se ovog tjedna vjerojatno suočiti s nekim izazovima. Pokušajte izbjeći svađu s partnerom. Možda neće biti povoljan tjedan za početak nove veze i pokušaj držanja podalje od obvezivanja u vezi. Savjetuje vam se da budete ponizni sa svojim supružnikom kako biste održali sklad u svom bračnom odnosu.

 

 

BLIZANCI

Ovaj mjesec možete se suočiti s nekim izazovima u vašoj vezi. Kako biste ojačali svoju vezu, savjetujemo vam da izbjegavate teške riječi. Početkom mjeseca postoje šanse za neke probleme, ali kako mjesec bude odmicao, vjerojatno ćete ih riješiti. Vaš ljubavni život mogao bi se vratiti na pravi put u drugom dijelu tjedna. Samci će možda morati još malo pričekati. Ovaj mjesec možda nećete upoznati tu posebnu osobu. Međutim, ne biste trebali biti tužni zbog toga jer sve u životu ima svoje slatko vrijeme. Sve u svemu, tjedan bi mogao biti pozitivan za vaš odnos.

 

 

RAK

Ovaj mjesec može donijeti neke strastvene trenutke u vašem ljubavnom životu. No, razdoblje oko sredine ovog mjeseca može vas učiniti prilično nemirnim. Ako ste u predanoj vezi, ovaj mjesec može zahtijevati oprezno rukovanje vašom vezom. Kasniji dio ovog mjeseca može biti nezgodna faza ispunjena nekim uzbuđenjem i trenucima tjeskobe. Možete postati pomalo agresivni i ishitreni u svom stavu, a to može uzrokovati probleme u vašoj vezi. Smiren i staložen pristup može vam pomoći da prevladate prepreke u vašem ljubavnom životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

LAV

Ako ste predani i želite svoju vezu podići na sljedeću razinu, planeti vam mogu biti naklonjeni. Pokušajte provesti kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom; može vam pomoći da ojačate svoju vezu. Bračni parovi moraju podići razinu prilagodljivosti i kompatibilnosti kako bi održali mir i sklad u svom bračnom životu. U srednjoj fazi ovog mjeseca možete se suočiti s nekim problemima koji mogu utjecati na sklad u vašem bračnom životu. Morate dati dovoljno prostora svom supružniku i pokušati riješiti stvari uz obostrano razumijevanje.

 

 

DJEVICA

Početkom ovog mjeseca, planetarni utjecaji mogu vas natjerati da razumijete jednadžbe vašeg odnosa kako biste podigli razinu razumijevanja. Možda je idealno vrijeme da nađete realno razumijevanje sebe i svojih odnosa. Kako mjesec bude odmicao, vjerojatno ćete dobiti priliku za stvaranje čvrste emocionalne baze. Ovaj mjesec može vam pomoći da ojačate svoju vezu i podignete je na sljedeću razinu radosti i zadovoljstva. Sada ćete možda biti motivirani proširiti svoj emocionalni svijet, a možda ćete dobiti priliku u drugom dijelu mjeseca.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2