CIGANSKE KARTE ZA JANUAR: Nakon mnogo GUBITAKA i kroničnog NEDOSTATKA novca, OVA 3 znaka očekuje VELIKI USPJEH i FINANCIJSKI DOBITAK!

CIGANSKE KARTE ZA JANUAR: Nakon mnogo GUBITAKA i kroničnog NEDOSTATKA novca, OVA 3 znaka očekuje VELIKI USPJEH i FINANCIJSKI DOBITAK!

27 prosinca, 2022 0 By Admin

OVAN

Znate da vam treba puno snage i neke velike čeljusti kako biste se zaštitili od stalnih izvora stresa, ali se bojite poljuljanja jezgre ravnoteže za koju se već dugo borite. Shvatite da koliko god cijenite ravnotežu, ako vam ona ne donosi osjećaj mira, promjena je neophodna.

Izvor osobne sreće ne može se pronaći u drugoj osobi. Možda vas netko odnese pred noge kako bi vam pokazao svoju naklonost i ljubav. Nemojte dopustiti da privlačnost zamijeni poštovanje. Svaki kontakt je lekcija za srce, bilo kao njegov dobrotvorni iscjelitelj, bilo kao grubo predavanje o samopoštovanju i samopoštovanju koje treba sačuvati pod svaku cijenu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Morali biste da preispitate neke od svojih starih ideja i smislite rezervni plan kojem se uvijek možete vratiti. Što više razmišljate o osjećaju sigurnosti koji vam je potreban, to se više udaljavate od koncepta straha koji vam je oduzeo mnogo energije u ovoj prethodnoj godini. Napravite mjesta za hrabre nove pobjede i iznenađenja života koja će donijeti radost.

U najdubljim emocionalnim vodama suočeni ste s krizom koja traje. Ne dopustite umu da vas udalji od onoga što osjećate u svojim prsima. Dopustite osjećajima da teku, pokažite ih vanjskom svijetu bez brige o bilo čijem mišljenju i vidite kako će vam iskrenost dugoročno služiti. Nema smisla zadržavati neka pitanja kada pripadaju odgovornima.

 

 

BLIZANCI

Mjesec počinje napetim aspektima koji vam ne daju odmora, a mnogi predstavnici ovog znaka odjednom će se osjećati napadnutim ili kao da se nemaju gdje sakriti od svijeta. Ono što vas najviše opterećuje treba držati na sigurnoj udaljenosti gdje i dalje kontrolirate svoje srce. Zaslužujete da budete sigurni i zdravi od grubih utjecaja ostatka svijeta.

U pokušaju da budete shvaćeni, mogli biste se vratiti ljubavnim pričama koje vam nikada nisu donijele razumijevanje koje pokušavate tražiti. Nemojte svima dati prednost sumnje ako vaše srce već nije na svom mjestu i vrišti znakove upozorenja o vašoj trenutnoj situaciji. Dopustite promjenama, koliko god se činile iracionalnima.

 

 

RAK

Prvi Honda motocikli u Japanu nakon Drugog svjetskog rata radili su na terpentinu zbog nestašice plina. Imate alternativu koje se morate držati, ali već znate da se to ne može učiniti s ljudima koji sumnjaju u vas na svakom koraku. Imate na što se ponositi i talente koje nikada ne smijete zanemariti, čak i ako svi ljudi oko vas prepoznaju nešto što ih plaši.

Ni na koji način niste odgovorni za njihove želje, nade ili snove onih koje poznajete godinama. Uvijek imajte na umu da vaša srž svih odgovornosti leži u vašem odnosu s djecom ili mladenačkoj energiji koju nosite u sebi. Bilo bi šteta odustati od savršeno dobre prilike samo zato što ne znate postoji li bolji put.

 

LAV

Ovaj mjesec donosi brojne probleme u vaše područje rada i zdravstvene probleme, koji se događaju u vašoj šestoj kući i istinski vas stresiraju. Ova mjesec rezerviran je za strpljenje. Vrijeme gledano iz druge perspektive i pozitivne preglede situacije umjesto zaletanja, guranja onoga što se ne može gurnuti i probijanja glave kroz zid za nagrade koje ionako nisu velike.

Trebali biste preispitati svoje navike, rutinu, radno okruženje, odnose koji gomilaju nezadovoljstvo i koji se čine površnima, ali su zapravo toksični. Morate se osloboditi i nekih toksičnih izbora, kako za svoju fiziologiju tako i za vaše područje odnosa. Manipulativni način mora biti urezan u njihovu srž ako se želite osloboditi u novo poglavlje koje vam znak Vodenjaka nudi u mjesecima koji dolaze.

 

 

DJEVICA

Ne znate što treba popraviti, ali nešto očito treba, a zbunjenost bi mogla rasti ako ne počnete slijediti svoju predosjećaj bez kompromisa i ne slušate vanjska mišljenja o vlastitom smjeru u životu.

Nemate se na koga u potpunosti osloniti, osim na sebe. Zapamtite ovo umjesto da tražite spasitelje i vanjske figure autoriteta koji se ne mogu usporediti s vašom vlastitom unutarnjom silom. Što više razmišljate o stvarima koje ne možete učiniti, slabije ćete se osjećati. Vratite energiju u svoj trbuh njegujući svoje uspjehe i osjećajući zahvalnost sebi za sve što ste do sada učinili.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2