LJUBAVNI u JANUARU 2O23.: Saznajte kome dolaze dani ISKRENE LJUBAVNE SREĆE, tko će pronaći sreću sa BIVŠIM, čijoj PATNJI dolazi kraj, a tko će zauvijek IZGUBITI VJERU U LJUBAV!

LJUBAVNI u JANUARU 2O23.: Saznajte kome dolaze dani ISKRENE LJUBAVNE SREĆE, tko će pronaći sreću sa BIVŠIM, čijoj PATNJI dolazi kraj, a tko će zauvijek IZGUBITI VJERU U LJUBAV!

26 prosinca, 2022 0 By Admin

OVAN

Možda ćete dobiti različite rezultate u ljubavi i odnosima. Zvijezde predlažu da svojoj voljenoj osobi date malo prostora kako bi se osjećala ugodno u izražavanju svojih misli i osjećaja s vama. Možda ćete se suočiti s nekim nesuglasicama sa svojim supružnikom, no pasivnost bi mogla riješiti ove probleme. Stoga pokušajte izbjeći svađu s partnerom. Možda ćete dobiti prijedlog za vezu, no potrebno je neko vrijeme da upoznate osobu prije nego što se uključite u vezu. Predanost može igrati važnu ulogu tijekom ovog mjeseca pa pokušajte ispuniti prazninu u bračnom odnosu ispunjenjem svojih obećanja. Oni od vas koji se ovog mjeseca bave pravnim pitanjima mogli bi se suočiti s izazovima. Ovaj mjesec neće biti prikladan za ulazak u novu vezu, stoga se pokušajte kloniti predanosti u vezi.

 

 

BIK

Ovo je povoljno vrijeme za ljubav i romansu, jer zvijezde upućuju na uspješan ljubavni život. Ljubavnici mogu održavati sentimentalne odnose sa svojim partnerima. Videopozivi i Facetime mogu ih međusobno povezati. Vaš društveni život možda neće biti vrlo aktivan tijekom ovog razdoblja jer biste radije provodili vrijeme sami sa svojim partnerom nego ga provodili sa svojim društvenim krugom. Postoje šanse da će između bračnih parova niknuti neki manji problemi, no pokušajte biti smireni i strpljivi. Pokušajte uzeti u obzir međusobne emocije i osjećaje i također razmislite prije nego što progovorite ne želite li ulaziti u verbalne svađe sa svojim životnim partnerom. Brak je također na kartama za neke od onih koji su bili u dugogodišnjim vezama. Možda ćete morati uvjeriti svoje roditelje, rodbinu i širu obitelj za njihovo dopuštenje i blagoslov.

 

 

BLIZANCI

Ovaj mjesec može vam pomoći da učinkovito razumijete dinamiku vašeg odnosa i stoga sada možete ojačati svoj odnos sa svojim partnerom. Ovo bi mogla biti dobra faza da izrazite svoje osjećaje nekome koga volite. Međutim, u vašem umu može postojati određena zbrka i sumnje koje mogu utjecati na vaš odnos. Očistite svoj um prije nego što prenesete svoje osjećaje. Posebnu pažnju treba posvetiti donošenju važnih odluka, posebno sredinom ovog mjeseca, jer planetarni utjecaji mogu uzrokovati određene nesigurnosti i zbrku u vašem umu. No, do kraja ovog mjeseca možda ćete uspjeti očistiti zrak od neizvjesnosti. Kasniji dio ovog mjeseca može vam pomoći da postavite temelje za stabilniju vezu, a može vam pomoći i da otkrijete svoju unutarnju snagu. Dakle, prekrasni trenuci s vašim voljenima također mogu oživjeti vaše raspoloženje pa pokušajte provesti neko kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom.

 

 

RAK

Početkom ovog mjeseca planeti mogu pobuditi emocije, koje se mogu pogrešno protumačiti ili mogu imati neke veze s vašom prošlošću. Možda postoji neuspjeh s vaše strane da ostanete stabilni ili neki nesporazumi mogu uzrokovati probleme. U međuvremenu, možda ćete morati brinuti i o osjećajima druge osobe. Možda postoji izbor – koji ćete možda morati napraviti, a neće biti lako. Vaša snažna predanost odabranom tečaju na kraju može uspjeti. Povjerljivi problemi počet će se rješavati kako mjesec bude odmicao. Strpljenje i vjera u vašu predanost bit će uz vas i vjerojatno će postupno poboljšati vaš ljubavni život ovog mjeseca. Čini se da je drugi dio ovog mjeseca povoljan za izgradnju skladnog odnosa s vama dragim osobama. Ako ste predani i želite svoju vezu podići na sljedeću razinu, planeti će vas blagosloviti vašom odlukom.

 

LAV

Vaša veza se može suočiti s nekim problemima zbog nekih nesporazuma tijekom ovog mjeseca. Uz planetarne pokrete i utjecaj, možete osjetiti snop pomiješanih emocija, a neki događaji iz prošlosti mogu uzrokovati nepotrebne poremećaje u vašim mislima. Ponekad možete postati tvrdoglavi ili dominirati u valu tih emocija. No, pobrinite se da vaše akcije nisu silne ili nesigurne u suprotnom, može postojati snažan otpor kako bi se mjesec odmaknuo. Razdoblje oko sredine ovog mjeseca vjerojatno će donijeti jasnoću i stoga možete očekivati ​​bolje razumijevanje. Ovo bi moglo biti pravo vrijeme da transformirate svoj proces razmišljanja i budete otvoreni za neka svježa iskustva. Potkraj mjeseca vjerojatno ćete dobiti priliku za stvaranje čvrste emocionalne baze. Krajem mjeseca može biti prostora za sretan susret s voljenom osobom.

 

 

DJEVICA

Ovaj mjesec bit će pun uspona i padova na romantičnoj fronti. Vrijeme je da se pomirite s tim privremenim prekidom. Samo dopustite svom partneru da gleda u vaše divne oči i neka vaš pogled izrazi kako se osjećate. Ipak, nemojte sve pokvariti tako što ćete briznuti u plač. Međutim, savjetuje se da ne započinjete nikakvu vezu ako i vi planirate. Ovaj mjesec možda neće ići kako želite. Druženje s ljudima koji misle da ste privlačni dobar je poticaj za ego, ali možda vas ne zanimaju nikakve situacije s vezama, piše u Mjesečnim predviđanjima. Bračni parovi mogu upasti u svađe i gnjavažu što može narušiti sklad i razumijevanje koje imaju. Dečki, trebali biste uskoro progovoriti i dobro se slagati. Oni koji su slobodni možda će morati pričekati još neko vrijeme da pronađu partnera.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2