3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI PRAVU i ISKRENU LJUBAV tokom Sunca u Jarcu od 24. decembra!//

3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI PRAVU i ISKRENU LJUBAV tokom Sunca u Jarcu od 24. decembra!//

21 prosinca, 2022 0 By Admin

STRIJELAC

Ovih dana ste šarmantni, sa sposobnošću da očarate osobu svoje najveće naklonosti. Osjećat ćete svoje emocije u mjeri u kojoj ste prije bili sigurni da je sposobna samo za likove iz knjiga priča ili filmova.

Ovaj tranzit pruža vam priliku da privučete osobu za kojom vaše srce žudi.

Međutim, za to vrijeme sposobnost dešifriranja vaših osjećaja bit će besprijekorna. Sigurno ćete znati pri prvom susretu s nekim je li to osoba koju više nikada ne želite vidjeti. Ili netko za koga znate da ćete voljeti.
Bit ćete u skladu s ljudima. Moći ćete suosjećati na razini zbog koje se osjećaju viđenima. Zauzvrat, možete se osjećati kao da vas ljudi vide prvi put, kao da ste nanovo rođeni i vrijedni sve ljubavi na ovom svijetu.

Često se osjećate neodlučnim u pogledu odluka koje morate donijeti. Međutim, za to vrijeme bit ćete sigurni kako se osjećate i tko vas zove do srca. Hoćeš li u noć slijediti poziv svog ljubavnika? Hoćeš li otvoriti svoje srce ljubavi koja te poziva?

 

VODOLIJA

Ne bojite se promjena. Na promjenjive staze gledate kao na nove prilike, a ne na slijepe ulice. U tom slučaju možete se osjećati usamljeno, kao da ne postoji druga osoba koja može podnijeti kaotične oluje koje nastaju u vašim avanturama.

Kako se pred vama otvaraju putevi, tako se otvaraju i mogućnosti ljubavi, za razliku od naklonosti koju ste prije osjećali prema nekom drugom.

U ovom tranzitu pronalazite svog idealnog partnera, a ne samo osobu s kojom se ugodno zadovoljite.

Ovo je osoba s kojom uistinu možete zamisliti svoju budućnost,. Čak i kad se ona pomakne i zakrivi prema impulzivnoj i nagloj promjeni plime i oseke.

Ovo je netko tko može biti nepredvidivo divlji poput vas, uskladiti vašu energiju, a pritom vas držati usidrenim na tlo kako ne biste pali s palube. Ova će osoba biti kompliment vašoj kaotičnoj prirodi, kao i glas razuma koji vam može zatrebati kad se svijet počne osjećati usamljeno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne cijenite se uvijek bez ikakve sumnje koja slijedi, bilo da netko sumnja u vas ili stvara sumnju u vama. Međutim, postoji ljubav koja svijetli jednako jako kao i vi, koji svijet promatrate znatiželjnim širokim očima. Ne morate istraživati ​​svemir sami.

Stranice: 1 2