EGIPATSKI HOROSKOP NAJTOČNIJE PRORIČE SUDBINU: OVE znakove će pratiti NESTVARNA SREĆA, a OVAJ znak je osuđen na VJEČNU SAMOĆU!

EGIPATSKI HOROSKOP NAJTOČNIJE PRORIČE SUDBINU: OVE znakove će pratiti NESTVARNA SREĆA, a OVAJ znak je osuđen na VJEČNU SAMOĆU!

21 prosinca, 2022 0 By Admin

OVAN

Um i srce imaju način zajedničkog rada za zajedničku stvar, bez obzira na neslaganja koja su imali u prošlosti. Povijest je upravo izgubila kontrolu nad ovim trenutkom u vremenu, a vi ste spremni osloboditi se i odmaknuti od obrazaca koji su vas sputavali.

S nekim velikim problemima koji vas trenutno bacaju s jedne obale na drugu, važno je zadržati ravnotežu kako se ne biste izgubili.

 

BIK

Ne želite puno dijeliti, iako vam mogu postaviti sva važna pitanja i natjerati vas da iznesete svoje mišljenje. Razmislite prije nego što progovorite i pažljivo birajte riječi kako ne biste otkrili informacije o kojima niste spremni razgovarati.

Tuđa uvjerenja ne bi se trebala miješati u vaša. Znate bolje nego napustiti svoju unutarnju, emocionalnu stabilnost i fino središte osobnosti u kojem bez sumnje znate svoju istinu.

 

BLIZANCI

Razmišljate o tome da svom rasporedu dodate određena poboljšanja, stvari koje će vam potaknuti raspoloženje ili pomoći vašem umu i srcu da se brže oporave oslanjajući se na pozitivne emocije i osjećaj smirenosti.

Ne gubite vrijeme na pitanja koja nije vaša za rješavanje. Ne morate učiniti ništa na što niste posebno pristali. Pogotovo ako vam nedostaje energije da se usredotočite na svoje prioritete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Možda ćete se osjećati nemoćno ili “previše emocionalno” da biste riješili određene probleme i suočili se s njima. Međutim, vaša je osjetljivost vaša stvarna moć i omogućuje vam da vidite svoje stvarne granice i linije koje nemaju razloga prijeći, bez obzira na to što drugi mislili, učinili ili rekli.

Gledajte svoja posla i nemojte upasti u beskorisnu petlju usporedbi s drugima u sličnim situacijama. Nijedna situacija nije ista kao ona u kojoj se trenutno nalazite, s obzirom na cijelu svoju povijest i lekcije duše.

 

LAV

Dobivanje stabilnosti trenutno se čini kao veliki izazov. Ali, već imate neki oblik ravnoteže, čak i ako to još ne prepoznajete. Prepoznajte stvari u svom životu na kojima želite biti zahvalni i ako vam je srce izudarano i zatvoreno, ne dopustite da vas hladnoća preuzme.

Važno je vidjeti nedostatak loših namjera u izboru drugih, tako da se možete usredotočiti na sebe, ne dopuštajući da moć preuzmu oni koji vas zapravo ne vole na način na koji trebate biti voljeni.

 

DJEVICA

Imate na umu važne ciljeve i ne želite da vas na vašem putu odvlače smetnje. Čak i ako vam donose društvene mogućnosti koje bi vam u budućnosti mogle zatrebati. Držite se svojih prioriteta i slijedite svoj osmijeh, kamo god to moglo odvesti.

Neke situacije vam se čine obećavajuće, čak i ako se druge s tim ne bi složile. Ostanite pri svom mjestu i ne dopustite da vas negativnost, predrasude ili loše postavljena uvjerenja odvrate od osjećaja dobrog života.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2