OVAN: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

OVAN: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

19 prosinca, 2022 0 By Admin

Zdravlje

Zatvaranje očiju pred bilo kojim problemom moglo bi dovesti do zdravstvenih problema za koje nema zajedničkog objašnjenja ili onih za koje se čini da nema lijeka. Iznimno je važno izbjegavati toksine, posebice alkohol, jer ga je u ovom trenutku iznimno teško metabolizirati. Vašem mozgu je potrebna kemijska ravnoteža, stoga pokušajte svoje obroke organizirati u određeno doba dana. Kaotični signali iz vašeg probavnog sustava mogu utjecati ne samo na vaše raspoloženje, već i na vaš cjelokupni način razmišljanja o problemima koji su vam pri ruci. Kiropraktičari i fizioterapeuti za bolove u leđima ili napetost mišića mogu učiniti čuda za vaše opće dobro. Prije ljeta provjerite razinu šećera u krvi i učinite što možete za svoje uobičajene navike kako biste odali poštivanje stvarnoj snazi svoje fiziologije koja je već izdržala svakakve energetske zahtjeve.

 

Ljubav i Obitelj

Pozitivna promjena uvjerenja za vlastite sposobnosti sigurno će napraviti promjene iu vašem emocionalnom svijetu. Neki odnosi nisu dovoljno zdravi i zahtijevaju sigurniju distancu, dok bi drugi mogli pritiskati previše gumba dok ne izgubite interes za njih i nastavite dalje. Ako se morate otresti onoga što vas opterećuje prije nego otvorite srce za nešto novo, najbolje je to učiniti u prvih nekoliko mjeseci u godini. Neke prilike postoje jednom u životu. Aspekti u aprilu i maju mogli bi donijeti takve ljubavne priče na vaš prag kada ih niste ni tražili ili pokušavali naletjeti na intimu.

Udobnost vašeg doma neće biti dovoljna. Trebate zajedničko kretanje, obiteljsko vrijeme koje je kreativno i donosi smijeh u svačiji svijet. Okolnosti koje ne dopuštaju pozitivnu atmosferu i podršku više nisu opcija, ali vaš je izbor nositi se s njima i krenuti u drugom smjeru. Činit će se kao da je zadržavanje bilo kojeg oblika odanosti zastarjelo ako se ne osjećate poštovano i podržano u pozitivnim i radosnim aktivnostima. Učinite za sebe ono što biste voljeli učiniti za svoju djecu i osvojite zadovoljstvo kao nagradu.

 

Posao i financije

Financijske koristi izravno su povezane s vašim konkretnim i praktičnim koracima. Koliko god ova godina bila produktivna i uspješna, stvari vam ipak neće pasti s neba ravno u ruke. Ostanite otvoreni za promjene, tražite povišicu ili odaberite alternativnu profesiju ako vam se putovanje čini inspirativnim. Napredak dolazi u valovima, osobito u prvoj polovici godine, ali trebate tražiti, kopati i ići prema cilju. Inspirativni projekti su na putu, oni koji stvarno ističu vaše talente i stručnost. Veliki planovi bit će nagrađeni ako se dobro brinete o njihovoj materijalnoj osnovi. Stavite stvari na papir i napravite čvrsti plan kako biste obavili stvari brzo i bez puno muke.

Stranice: 1 2