DO KRAJA GODINE zvijezde najavljuju POMIRENJE OVIH ZNAKOVA, jer ništa nije JAČE od NJIHOVE LJUBAVI!

DO KRAJA GODINE zvijezde najavljuju POMIRENJE OVIH ZNAKOVA, jer ništa nije JAČE od NJIHOVE LJUBAVI!

12 prosinca, 2022 0 By Admin 2

LAV i VAGA

Vi ste Lav i sve ćete učiniti za ljubav. Sve osim prelaženja preko laži koje vam plasira osoba koju volite. Preko laži ne prelazite nikada, bez obzira na sve molbe partnera da mu oprostite. Vage također imaju čvrst karakter poput vas, ali za ljubav su spremni i moliti.

Vaš bivši partner je spreman klečati pred vama i tražiti vaš oproštaj, jer je ljubav koju gaji prema vama jača od ponosa. Svjestan je da je pogriješio i sigurno si nikada više neće dozvoliti takvu pogrešku. Mnogo patite zbog toga i često se pitate kako bi bilo da ste oprostili.

Slijed budućih događaja promijenit će vaše mišljenje i omekšati vaše čvrste stavove. Ljubav će na kraju pobijediti jer se nećete znati nositi sa osjećajem da ste izgubili onu osobu koju jako volite. Vaše srce još uvijek kuca za tu osobu i svjesni ste da bi vaše srce uvenulo bez ljubavi koja nije sa vama.

Zato ćete u narednom periodu smoći snage i oprostiti, vratiti vašu jedinu ljubav ponovno u vaš život. Naredni period postat će jedan novi početak za oboje, početak sreće koju ćete i vi i vaš partner ovaj puta znati cijeniti i nećete tako olako ispuštati ono najvrijednije što imate, a to je vaša ljubav.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Naučit ćete s vremenom ponovno živjeti zajedno bez osjećaja koji bi mogli pomutiti vašu vezu i zaboravit ćete na sve loše stvari koje su vas pratile. Tada ćete i potpuno oprostiti laži koje su vam nanijele veliku bol, ali tu bol ste izliječili tako što ste smogli snage i oprostili.

Stranice: 1 2