STIŽE TI JAKO BITAN POZIV!- IZABERI telefon i SAZNAJ KAKAV i ČIJI POZIV!

STIŽE TI JAKO BITAN POZIV!- IZABERI telefon i SAZNAJ KAKAV i ČIJI POZIV!

27 studenoga, 2022 0 By Admin

Svatko od nas sigurno ima nekoga čiji poziv bi prihvatio u svako doba dana ili noći. Izaberite samo jedan od ponuđenih telefona i saznajte kakav i čiji poziv vama stiže…

PRVA SLIKA

Vama zapravo stižu dva poziva. Jedino ovaj odabir telefona donosi dva poziva. Postoji osoba koju ste upoznali preko jedne društvene mreže. Dugo ste održavali kontakt. Vaš kontakt vas je poprilično zbližio i bez obzira što je sve bilo virtualno, razvili ste određene osjećaje prema toj osobi. Od te osobe vam stiže poziv.

Izgledalo je kao da i ta osoba prema vama ima iste osjećaje, ali se na kraju ispostavilo da je to bila velika zabluda. Prilično ste bili tužni. Zapravo, ta osoba se uplašila i izmislila razloge zbog čega se ne možete vidjeti. Vama stiže poziv od te osobe, ali ne samo poziv.

Vama nakon poziva slijedi susret sa tom osobom. Velike su šanse da ćete započeti i ljubavnu vezu sa tom osobom.Drugi poziv koji ćete dobiti je od jednog člana obitelji sa kojim niste u dobrim odnosima. Ta osoba je bila nepravedna prema vama, radila vam spletke, ogovarala vas i na kraju jako povrijedila.

Ne treba naglašavati da sa tom osobom nemate više nikakav odnos. No, ta osoba je shvatila koliko vas je zapravo povrijedila i koliko je bila nepoštena prema vama. Vama će doći poziv od te osobe. Tražit će od vas da joj oprostite i iskreno će se pokajati za sve loše što vam je napravila.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi nećete biti spremni odmah na oproštaj, jer još uvijek osjećate gorak okus svega. Međutim, ta osoba će ustrajati u tome i dalje da vam dokaže koliko se kaje. Nakon nekog vremena vi ćete ipak oprostiti, iako nikada nećete zaboraviti.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2