OVAN – HOROSKOP ZA DECEMBAR: Bit će ovo mjesec VELIKIH LJUBAVNIH, POSLOVNIH i FINANCIJSKIH PROMJENA…

OVAN – HOROSKOP ZA DECEMBAR: Bit će ovo mjesec VELIKIH LJUBAVNIH, POSLOVNIH i FINANCIJSKIH PROMJENA…

24 studenoga, 2022 0 By Admin

Uz pomoć zvijezda i astrologa donosimo vam mjesečni horoskop za mjesec Decembar za osobe rođene u znaku Ovna. Vrijeme je da saznate hoće li Decembar ispuniti vaša očekivanja…

Općenito:

Vjerojatno ćete održavati skladne odnose s članovima obitelji. Vaše financijsko stanje također bi se trebalo poboljšati sada. Oni koji obavljaju vlastiti posao mogu ići na nove poslovne pothvate, kojima mogu pomoći povećati svoje prihode. Studenti će dobro napredovati u svojim studijama, čak i prevladavanje ometanja, dobro obavljaju u svojim pregledima i postižu visoke ocjene. Možda sada mogu naučiti mnogo novih stvari. Vaše zdravlje izgleda prosječno.

 

Ljubavni odnos:

Mogu biti nesporazumi sa svojim životnim partnerom i njegovom obitelji; Dakle, bolje je izbjegavati argumente. Također možete imati nesuglasice s rodbinom o novčanim pitanjima ili u vezi s nekretninama predaka. Možda ćete morati naporno raditi i poduzeti određene napore kako biste donijeli harmoniju u odnose. Molimo Vas da budete oprezni i da usvojite “dati i uzeti” politiku u tom pogledu, a to vam može pomoći u održavanju mira i sklada u odnosima.

Sve to bi se moglo odraziti na vaše i partnerovo raspoloženje, isto kao što bi zbog toga mogli često voditi žustre rasprave koje nemaju kraja. U svakom slučaju savjetujemo da u mirnom tonu rješavate sva pitanja koja će biti, jer galamom i  prepirkama nećete ništa postići.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Za one koji nisu u vezi, odnosno koji su slobodni savjetujemo da malo više obogate svoj društveni život i da češće izlaze. Zvijezde vas vole ovaj mjesec i velike su šanse da tokom mjeseca upoznate svoju srodnu dušu. Vaše financijsko stanje može…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2