RAK – POŠTUJ GA, a Rak ćete POŠTOVATI JOŠ VIŠE. Svaku DOBROTU vratit će ti još većim DOBRIM, ali dirneš li mu u ono što mu je SVETO, POŽALIT ĆEŠ!

RAK – POŠTUJ GA, a Rak ćete POŠTOVATI JOŠ VIŠE. Svaku DOBROTU vratit će ti još većim DOBRIM, ali dirneš li mu u ono što mu je SVETO, POŽALIT ĆEŠ!

23 studenoga, 2022 0 By Admin

Rakovi su spremni ići glavom kroz zid zbog nekih stvari koje su zamislili. On kada nešto naumi, on će to sigurno i ostvariti. Ne zanimaju ga previše tuđe priče. On prije svakog svog poteza dobro promisli da li je to pametno, te tek tada kreće u ostvarivanje svoga cilja.

Za Raka ne postoji riječ nemoguće. Sve što on zamisli a zna da može ostvariti, on će to i napraviti. Osobe koje pokraj sebe imaju Raka, znaju da ih on nikada neće izdati. Znaju da su u njegovom društvu sigurni. Čak i u slučaju svađe, ono što ste mu rekli, nikada nikome neće reći.

Na Raka svi mogu računati u svako doba. On je svima jako velika podrška u gotovo svemu, te svima pomaže koliko god je to u njegovoj mogućnosti. Rak je jako dobra osoba koja ne gleda samo na svoju dobit. On gleda na dobit svih njegovih bližnjih, pa i šire.

On je osoba koja ima predivno srce i to se drugima jako dopada. Rak je tipičan primjer osobe koja će vam dati sve što može i koja će u svakom trenutku kada je vama to potrebno biti uz vas. Neće vas napustiti kada je vama najteže. Kada ste sretni bit će uz vas i djelit ćete skupa tu istu sreću.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

On će vas voljeti više od ikoga. No ukoliko mu napravite nešto loše namjerno, nikada vam neće oprostiti. Loše stvari koje se dese slučajem okolnosti oprostit će. no ako svjesno idete napraviti nešto što ne biste trebali, to vam nikada neće oprostiti. On uvijek vraća…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2