3 horoskopska znaka koji će OPET biti IZDANI, PREVARENI i RAZOČARANI od vrlo bliske osobe tijekom Venere u Strijelcu od 19. novembra

3 horoskopska znaka koji će OPET biti IZDANI, PREVARENI i RAZOČARANI od vrlo bliske osobe tijekom Venere u Strijelcu od 19. novembra

16 studenoga, 2022 0 By Admin 2

Ovo nije vrsta tranzita koju bi netko nužno povezao s izdajom. Međutim, postoji nešto što ovaj tranzit postavlja na mjesto, što može biti ono što otvara vrata nečemu nevolji, a to je ‘povjerenje’.

Vjerujemo ljudima; ništa se ne pitamo.

Ne tražimo teškoće, a često i ne vidimo probleme koji su nam pred očima. Šok dolazi u obliku vjere u nekoga tko nije posve otvoren prema nama.

Moramo se emocionalno očeličiti, jer ako to ne učinimo, mogli bismo osjetiti bol koja kida želudac kakva dolazi s izdajom. A velika je vjerojatnost da će barem tri znaka Zodijaka doživjeti izdaja tijekom ovog vremena.

Gledamo kako nas naivnost može učiniti budalama i kako bi naša potreba da mislimo da je ‘sve u redu’ mogla završiti u nama kad vidimo koliko smo budalasti…već neko vrijeme.

Dobar dio je to što je to poziv na buđenje kada točno znate tko NIJE na vašoj strani, čak i ako ste mislili da jest.

Postoji netko u vašem životu, može biti prijatelj, član obitelji ili čak romantični partner… A oni će otkriti nešto što vam na nedvojbene načine pokazuje da su vas lagali, i sve to registrirat će se u vašem sustavu kao ‘izdaja’.

Ova su tri horoskopska znaka koji će biti izdani:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Doveli ste se do mjesta gdje se osjećate kao da vas nitko više nikada ne može povrijediti, ali je li to stvarno istina? Možda ste naučili mnoge lekcije u prošlosti, lekcije koje su vam dali ljudi koji su učinili svoju štetu… I zatim nastavili svojim veselim putem, nikad se ne osvrćući se i vide vas tamo, kako sjedite usred svega toga.

Osjećate da će se opet nešto dogoditi. Ovo vrsta energije koja je čisto pozitivna, i na neki način, ovdje je da vas probudi prije vremena tako da vas izdaja za koju vjerujete da će se dogoditi neće povrijediti na način na koji je jednom prije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Prošlost vas je otvrdnula, ali još uvijek ste topla osoba koja ne zaslužuje biti izdana. Dobar dio je to što ćeš ti uskočiti prije nego što se izdaja dogodi i okončat ćeš je… pod svojim uvjetima.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2