GOLUB je nosioc DOBRIH VIJESTI! Izaberi jednog i SAZNAJ vijesti na koje dugo čekaš!

GOLUB je nosioc DOBRIH VIJESTI! Izaberi jednog i SAZNAJ vijesti na koje dugo čekaš!

15 studenoga, 2022 0 By Admin

Koliko god bili optimistični ili ne, uvijek se barem onaj mali dio nas nada da će nam se ostvariti neke skrivene želje, maštarije ili snovi. Ova tri goluba pismonoše dobre vijesti. Vaš zadatak je da se odlučite za samo jednog goluba, a onda u nastavku pod brojem koji ste odabrali saznajte kakve vijesti vam donosi…

 

Ako ste odabrali prvog goluba:

Vi ste veliki sanjar. Iako nemate prevelika očekivanja i mislite da se vama ne mogu desiti one najljepše stvari, ipak jedan dio vas vjeruje da može i da budu. Živite sa tom nadom i potajno se nadate i čekate da se ostvari ono za što ste gotovo sigurni da neće. Dugo vremena u srcu vam je jedna osoba.

Iako živite svoj život bez te osobe, često vam je prisutna u mislima i prepuštate se mašti i raznim mislima kako bi ostvarili te svoje skrivene želje. U bliskoj budućnosti, vas očekuje susret sa tom osobom. Prije tog susreta, ostvarit ćete kontakt putem telefona ili društvenih mreža.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaš susret bit će dirljiv i prožet emocijama prošlosti. Obuzet će vas nostalgija i divni osjećaji. Vaše zajedničko vrijeme koje ćete provoditi skupa, dovest će do zbližavanja i prisnog odnosa.  Vaš san postat će stvarnost.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2