RAK – kroz život najčešće IDE SRCEM i NAJISKRENIJE VOLI! Prije će nauditi sebi, nego biti kriv za nečije suze!

RAK – kroz život najčešće IDE SRCEM i NAJISKRENIJE VOLI! Prije će nauditi sebi, nego biti kriv za nečije suze!

8 studenoga, 2022 0 By Admin

Rak kada voli, voli svim scem i ništa, ali doslovno ništa mu nije teško napraviti za svoje voljene. Kroz život najčešće ide srcem i to je ono što ga ponekad prevari. Misli da su svi ljudi poput njega, a onda shvati da nisu, ali to nije nešto što ga iznenadi, jer je na takve situacije navikao.

Rak je vrlo oprezan i ne pušta ljude prebrzo u svoj život i svoju blizinu. Ali, kada to napravi i kada vam dopusti da mu se približite, tada se brzo veže za ljude. Tada ste dobili prijatelja za čitav život i nekoga tko će uvijek tu biti za vas, kada god to bude potrebno.

Ako već imate Raka za prijatelja, potrudite se da ga ne raszužite i ne povrijedite. Oprostit će vam Rak, nije to u pitanju, ali neće opraštati zauvijek. Rak zna oprostiti ono što većina drugih znakova ne bi, ali ako pretjerate i ako svoje greške ponavljate, tada vam neće više opraštati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Maknut će se od vas kao da vas nikada nije poznavao. Više nećete biti dio njegovog života. Bolno će to biti za Raka i patit će, ali s vremenom će preboliti, a onda će biti još jači nego prije. Ono što ga ne ubije, to ga ojača. Možda ga ne ojača odmah, ali nakon nekog vremena ga sigurno ojača.

Rak nije osvetoljubiv, ali…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2