ŽENA OVAN – možda ponekad djeluje opasno, ali ona je ROĐENA ZA PRAVU LJUBAV i da USREĆI one koje VOLI…

ŽENA OVAN – možda ponekad djeluje opasno, ali ona je ROĐENA ZA PRAVU LJUBAV i da USREĆI one koje VOLI…

6 studenoga, 2022 0 By Admin

kad ste sa Ženom Ovan UVIJEK budite ISKRENI i SVOJI, jer vrlo lako će znati kada niste ISKRENI i kada LAŽETE!

Ovan je prvi horoskopski znak u astrologiji, a oni s ovim znakom Sunca rođeni su između 20. ožujka i 20. travnja.

Ovan je poznat kao Ram, posjeduje osobine ličnosti koje ovaj žestoki Vatreni znak izdvajaju od ostalih. Pod upravom Marsa, planeta agresije, akcije i želje, ovaj kardinalni znak cijeni red i natjecanje.

Žena Ovan je, posebno, prirodni vođa koji živi za uzbuđenje i strast, krčeći putove na svom putu.

 

Žena Ovan: Pregled

Ne samo da su žene Ovnovi nevjerojatno otvorene i hrabre, već su i neke od najiskrenijih ljudi. Ona će reći što misli, a vi nećete morati dvaput pitati za njezino mišljenje.

Možda je malo rasipnica i pomalo ju je teško odrediti zbog svoje energije, ali s vremenom i strpljenjem isplati se upoznati.

Izvana, Ovan može djelovati drsko, ali to je samo zato što je ova žestoko nezavisna žena prava entuzijazam i u svakom području svog života teži uspjehu.

 

Žena Ovan: Ljubav i veze

Zbog svoje bujne količine energije, žena Ovan unosi tonu uzbuđenja u svoje veze. Prije nego što se zaljubi i traži partnera, ne suzdržava se; nego izražava svoje istinske želje i osjećaje predmetu svoje naklonosti. Ako je Ovan zainteresiran, znat ćete.

Jednom kada uđe u predanu vezu, zaljubljena žena Ovan postaje odličan partner, ali može biti teška za to. Veza s ovim Vatrenim znakom nije za one slabog srca! Može biti pomalo zahtjevna prema svom partneru, ali će u isto vrijeme željeti da se pridržava njezinih odluka umjesto njih. Ali kada zavoli, učinit će sve da usreći voljenu osobu, ona je jednostavno rođena za pravu ljubav.

Iznad svega, potrebna joj je neovisnost i više je nego spremna prekinuti vezu ako je ne dobije. Ona je šef, tako da je potrebna jaka osoba da upotpuni njezin stav i energiju.

Uz kompatibilnost s Ovnom, Vatreni znakovi Lav i Strijelac izvrsno se slažu. Odnosi s bilo kojim od ovih znakova puni su avanture i zabave. Žena Ovan je također kompatibilna s muškarcem Ovnom.

No, kompatibilnost Ovna s drugim znakovima ne prolazi nezapaženo; također se podudaraju sa zračnim znakovima Blizanci, Vaga i Vodenjak. Zračni znakovi cijene neovisnost baš kao i Ovnovi i zaista potpiruju vatru ovog horoskopskog znaka.

 

Žena Ovan: Osobine ličnosti

Ova žena nije samo strastvena u izražavanju svojih misli, već odiše samopouzdanjem u svim područjima života. Ona je motivirana, odlučna, hrabra, spontana i slobodoumna. Žene Ovnovi vole avanture i natjecanje.

Budući da je tako neustrašiva, može postići sve što joj padne na pamet. Brzo stječe prijatelje, lako dolazi do izražaja svojim stavom bez gluposti i nastoji biti vođa.

S druge strane, to što je toliko jaka može je dovesti do uzrujanosti ili iritacije ako joj stvari ne idu kako treba, ako joj drugi pokušavaju reći što da radi ili ako ljudi ne slušaju što govori.

Ostale osobine Ovna uključuju pomalo sebičan i otvoren, ponekad na povrijeđen način. Njezina izravnost može izgledati agresivno, a njezina nesposobnost da prima naredbe tjera druge da misle da ima ogroman ego.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ona također odbija ikad pogriješiti, a svaki argument protiv njezina stajališta brzo se odbacuje, zbog čega djeluje nadmoćno. Zbog svojih prirodnih…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2