IZABERI CRNU MAČKU i SAZNAJ da li ti je u životu ipak SUĐENA SREĆA ili ćete uvijek pratiti brige i problemi…

IZABERI CRNU MAČKU i SAZNAJ da li ti je u životu ipak SUĐENA SREĆA ili ćete uvijek pratiti brige i problemi…

3 studenoga, 2022 0 By Admin

Ponudili smo vam tri različite mačke. Odaberite jednu mačku koja vas najviše po nečemu privlači i otkrijte da li vam je u životu suđena sreća ili nesreća…

 

PRVA MAČKA:

Vi ste sujevjerni i ubijedili ste sami sebe da niste rođeni pod sretnom zvijezdom i da vas nesreća prati na svakom koraku.

Previše vas je puta život lomio, stavljao na kušnju i priređivao tužne i bolne trenutke i zato na takav način razmišljate.

Imajte na umu da smo ponekad i sami sebi neprijatelji. Čim nekome poklonimo svoje povjerenje, toj osobi dajemo mogućnost i moć da nas povrijedi, razočara, nanese nam bol, a samim time i nesreću i nesretne trenutke.

Vi ste mnogo puta ispali naivni vjerovavši pogrešnim ljudima koji vas izvarali i nanijeli vam tugu.Puštali ste da odlučuje vaše srce, umjesto razuma.

Vi ste previše dobra osoba i mislite ako vi nemate loše namjere da nemaju ni drugi, ali nisu svi poput vas. Svatko je jedinka za sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Teško je i gotovo nemoguće nekoga upoznati na način da možemo reći “ja tu osobu poznam”. Pogrešno! Većina nas samih ne pozna sebe u potpunosti, a kako će nas onda netko drugi sasvim poznati.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2