LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA U NOVEMBRU: Vrijeme je za ljubavnu čaroliju! Jednima stiže srodna duša, a drugima se vraća bivši…

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA U NOVEMBRU: Vrijeme je za ljubavnu čaroliju! Jednima stiže srodna duša, a drugima se vraća bivši…

30 listopada, 2022 0 By Admin

OVAN

Vaša sreća je u ljubavi i romantici. Ako niste u braku, ovaj ćete mjesec dobiti iznenadnu prosidbu. Možda ćete dobiti prijedlog za vezu od prijatelja, ili ako vam se netko sviđa, ovaj mjesec je divno vrijeme da ga pitate. Lijepo ćete se provesti sa supružnikom, a velika je vjerojatnost da ćete od njega dobiti darove. Izbjegavajte oštre posljedice jer karte ukazuju na mogućnost nesporazuma zbog netočnih informacija. Zvijezde sugeriraju da bračni par treba biti oprezan u razgovoru sa supružnikom. Postoji mogućnost spora, što može dovesti do prekida komunikacije. Izbjegavajte da na vas utječu prijatelji i obitelj, jer to može dovesti do raspada vašeg braka. Kada je riječ o obiteljskim stvarima, bračni parovi trebaju pokušati spriječiti nepotrebne svađe. Umjesto da se svađate, pokušajte kvalitetno provesti vrijeme zajedno.

 

BIK

Ovaj mjesec će vjerojatno biti značajan i za samce i za oženjene osobe. Postoji velika šansa da se bračni par posvađa zbog posla i drugih obaveza. Kako biste revitalizirali svoju vezu, pokušajte provesti kvalitetno vrijeme na telefonu jedno s drugim ili slati darove.
Oni koji su slobodni mogu dobiti neočekivanu ponudu za brak, a oni koji traže družicu mogu pronaći svog idealnog partnera. Potrudite se provesti kvalitetno vrijeme zajedno.
Neki od vas se mogu osjećati vezanima u svojoj vezi zbog nerazumnih očekivanja od partnera, što bi moglo dovesti do neočekivane svađe. Održavajte pozitivno prijateljstvo upuštajući se u dobru raspravu. Možda ćete ponovno vidjeti bivšeg partnera, što bi vas moglo iznenaditi idućih dana.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Mjesečni ljubavni i ljubavni horoskop za vezu predviđa vam mješovitu vreću sreće ovog mjeseca. Ljubavni horoskop za mjesec predviđa da bi vaš ljubavnik mogao postati vaša srodna duša. Međutim, prema ljubavnim horoskopima znakova, možda ćete se suočiti s poteškoćama ako želite ostati zajedno ili vjenčati se za svog partnera. Bračni horoskop za ovaj mjesec predviđa da vi i vaš životni partner možete imati lijepu i romantičnu kemiju. Ovo je vrijeme kada biste mogli biti otvoreni za početak nove veze, pogotovo ako ste u prošlosti imali svađu koja je izazvala ozbiljne probleme.

 

 

RAK

Početkom ovog mjeseca može doći do nekih smetnji u vašem romantičnom životu. Nemojte biti zabrinuti; ovo je jednostavno vaš um na poslu. Male svađe treba izbjegavati, pogotovo tijekom vikenda, inače se možete naći u nezgodnom scenariju. Tijekom mjeseca možete doživjeti mješavinu ugodnih i negativnih osjećaja. Imate mogućnost odabira odgovarajuće strategije. Zapamtite da sve što kažete, učinite ili na što reagirate može imati dugoročan utjecaj na srce vaše voljene osobe. Da biste razvili svoju vezu, razdoblje oko sredine mjeseca može zahtijevati od vas da shvatite emocije i očekivanja svojih najmilijih. Vjerojatno ćete iskusiti ljubav i bliskost u drugoj polovici ovog mjeseca. Sa svojim voljenima možda ćete imati dobru kemiju. Ovo je izvrsno vrijeme da unaprijedite svoju vezu.

 

 

LAV

Pozitivne i negativne emocije mogu doći do izražaja kako mjesec odmiče. Imate mogućnost odabira odgovarajuće opcije. Zapamtite da sve što kažete, učinite ili na što reagirate može ostaviti neizbrisiv utisak u srcu vaše voljene osobe. Kako mjesec odmiče, veća je vjerojatnost da ćete doživjeti ljubav i bliskost. Vi i vaši voljeni možda imate dobru kemiju. Sredinom ovog mjeseca možda ćete imati povoljnu priliku da svoju vezu podignete na sljedeću razinu. Možda ćete imati priliku provesti neko kvalitetno vrijeme sa svojom voljenom osobom. Vi i vaš supružnik također možete imati duboku razinu intimnosti. Međutim, može doći do sukoba ega. Riješite se svog pesimističkog razmišljanja. Tijekom posljednje polovice ovog mjeseca može postojati mnogo prilika da provedete kvalitetno vrijeme sa svojom voljenom osobom. Dopustite svom partneru da otvoreno razgovara o onome što mu je na umu i srcu.

 

 

DJEVICA

Vaš ljubavni život može biti pun uspona i padova ovog mjeseca. Možda ćete se posvađati s partnerom. U vašem ljubavnom životu može postojati neka nedoumica do kraja mjeseca, kada će se ona postupno smanjiti. Najveća stvar u ovom slučaju je kvalitetno provesti vrijeme sa svojim partnerom. Ne odustaj od njega, inače ćeš ga zauvijek izgubiti. Suočavajte se sa svim problemima ili napetostima na promišljen način. To bi vam moglo pomoći da izgladite svoj romantični život. Postoji šansa da se nedavni prekidi mogu zakrpiti. Međutim, morate biti spremni ponuditi svojoj dragoj drugu priliku. Ovaj mjesec, samci će možda moći pronaći savršenog partnera. Čini se da je ovomjesečni bračni horoskop zbunjujući, a nesuglasice će vjerojatno trajati dugo. Nadalje, intervencija treće strane može dodati ulje u plamen.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2