CIGANSKE KARTE u NOVEMBRU: Pred OVIM znacima su najveće ljubavne, poslovne i financijske promjene. Karte predviđaju početak novog i boljeg života…

CIGANSKE KARTE u NOVEMBRU: Pred OVIM znacima su najveće ljubavne, poslovne i financijske promjene. Karte predviđaju početak novog i boljeg života…

30 listopada, 2022 0 By Admin

Ovan

Ovaj mjesec je nevjerojatno vrijeme da istražite svoje ciljeve… samo ih još ne otkrivajte drugima, možda imate neprijatelja u krugu prijatelja koji se još nisu otkrili. Ovo je važan mjesec za umrežavanje i vrijeme kada ćete možda osjetiti potrebu za ponovnim povezivanjem sa starim prijateljima.

Nemojte biti previše sramežljivi da podignete slušalicu, ako im nedostajete, nazovite ih, jer nikad ne znate koliko im nedostajete. Ne dopustite da vaš ponos bude glasniji od vaše želje.

Kasnije ovog mjeseca možda će vam biti lako promatrati svijet na sve načine na koje ste bili povrijeđeni i prebacivati ​​krivnju na druge za svoje probleme, ali ćete otkriti da ozdravljenje dolazi mnogo prirodnije kada priznate svoje pogreške i vježbate se ispričavati . Umjesto da se sukobljavate s drugima, pronađite svađu sa svojim prošlim ja dok ne dođete do rješenja.

 

 

Bik

Vi uistinu želite vidjeti najbolje u ljudima oko sebe, i to je divno. Međutim, mnogi od tih ljudi nikada ne mogu ispuniti vaša očekivanja i ne mogu biti osobe kakve trebate, pogotovo u vašoj obitelji. Ovaj mjesec vas izaziva da razmislite o svojim razgovorima s njima i da ih prestanete moliti da budete osoba kakva biste željeli da budu i znate da bi mogli postati.

Oni to moraju učiniti sami i morate ih pustiti zbog sebe. Možda biste željeli potražiti nove veze koje su mnogo više u skladu s onim što ste postali ovog mjeseca, a da ne kažete da neće biti tako dobre kao unaprijed postavljena grupa s kojom ste povezani. Neće biti isti, ali kada ste se borili s onima oko sebe, to može biti dobrodošla promjena. Kritički ste prema pogrešnoj osobi.

 

 

Blizanci

Projekt za koji ste si rekli da ćete jednog dana započeti počinje sada! Ovo je vrijeme da se posvetite svojim strastima za koje ste možda ranije rekli da nisu dovoljno važne.

Ovog mjeseca možete se izazvati novim poslovima koje će biti teško naučiti, ali zauzvrat zadovoljavaju. Vaše ideje će vam vratiti svježu energiju u život i osloboditi ustajale stare načine zbog kojih se osjećate zarobljeni.

Ne morate se posvetiti životu koji vam je dosadan i koji vam izbija iz glave. Oslobodite se i postanite verzija sebe koju ste predugo odgađali. Nema boljeg vremena nego sada. Počnite živjeti svoje snove i prestanite čekati dopuštenje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Rak

Nerealno je da budeš profesionalac u onome što radiš prvog dana. Budite strpljivi prema sebi onoliko koliko biste bili strpljivi da biljka nikne, raste i procvjeta.

Nerealni su samonametnuti vremenski okviri koje sami sebi postavljate, kao i visoka očekivanja koja je nemoguće ostvariti. Vi ste stvar koja raste, pa dopustite sebi prostor za rast!

Postoje trenuci u kojima je pritisak na sebe odlična stvar, međutim, ovaj mjesec nije pravo vrijeme. Vježbajte stvaranje tolerancije i budite ljubazni prema sebi kada pogriješite. Pri tome, međutim, budite oprezni da ne zahtijevate puno od onih s kojima se okružujete. Vježbajte samoodrživost.

 

 

Lav

Ovaj mjesec imaš puno vatre u duši, ali vrijeme je da izbrusiš gdje ulažeš tu energiju. Ne trebate spaliti svijet, ali trebate usredotočiti svoje namjere na pogrešno što se aktivno događa.

Vrijeme je da se zauzmete za ono u što vjerujete i ne odustanete od toga da učinite pravu stvar. Vaša ljutnja je opravdana, ali ono što radite s njom treba kontrolirati i usredotočiti na one koji vam nanose štetu. Međutim, znajte kada postoje poučni trenuci iz kojih možete učiti. Vaša strast je tu, ali vas može zaslijepiti da vidite cijelu sliku.

 

 

Djevica

Ovaj mjesec vas može dovesti točno tamo gdje želite biti, sve dok vidite stvari. Ne možete napredovati ako ulažete samo polovicu svoje energije. Ako vaše srce nije u potpunosti u tome i ne doživite stvari do kraja, ništa se neće držati i nećete cvjetati na način na koji biste željeli da biste mogli.

Pokušajte vidjeti izvan sebe i prihvatiti pomoć kada se ona ponudi. Ovo će biti iznimno dragocjeno, posebno kada dođete do mjesta gdje možete vratiti pomoć kao način da izrazite zahvalnost za sve one koji su bili tu za vas.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2