VAGA – LJUBAV U NOVEMBRU: Ljubav se ponovo rađa, čežnja polako nestaje, voljet ćete i bit ćete voljeni!

VAGA – LJUBAV U NOVEMBRU: Ljubav se ponovo rađa, čežnja polako nestaje, voljet ćete i bit ćete voljeni!

29 listopada, 2022 0 By Admin 2

Za one KOJI SU u vezi:

Za pripadnike ovog znaka, mjesec neće donijeti nikakve nepredviđene ni neočekivane situacije. Vaš ljubavni život nastavlja u istom smjeru, istim intezitetom, ka pravoj ljubavnoj sreći. Sa svojim ljubavnim partnerom provodit ćete lijepe trenutke, bez bitnih negativnih stvari koje se pojavljuju u svakoj ljubavnoj vezi. Neke nesuglasice koje vas prate uspjet ćete riješiti zajedničkim razgovorom i uvažavanjem onoga što vam partner želi reći.

Mir, međusobno razumijevanje i podrška su temelji vaše ljubavne veze i nema razloga da tako ne bude i dalje. Vaš partner uživa u običnim sitnicama koje dobiva od vas, na bilo koji način. Takve sitnice čine život ljepšim i još čvršće vežu ljude.

Potrudite se da takvih sitnica ne nedostaje u vašem ljubavnom životu, na obostranu radost. Zvijezde vam donose mir i stabilnost, još čvršću ljubavnu vezu koja može samo jačati i postati neraskidiva, bez obzira na sve. Između vas će se ponovo roditi ona prava ljubav kao na početku vezu. Osjećat ćete se voljeno kao nekad i onako kako vam je potrebno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Za one KOJI NISU u ljubavnoj vezi:

Slobodnim znacima će u toku mjeseca nedostajati ljubavi i nježnosti. Osjećat ćete se usamljeno, neželjeno, kao nikad do sada. To će nažalost imati negativne konotacije po vas jer ćete i psihički potonuti.

Bit će potrebno da nekim aktivnostima zaboravite na ono što vas muči, a to je nedostatak ljubavi. Morat ćete se početi baviti bilo čime da se ne prepustite pesimizmu koji je sve jači. Doći će vrijeme kada ćete uživati u ljubavnoj sreći, ali to vrijeme još nije nastupilo.

Trebat će vam puno snage da se borite sami sa svojim mislima. Zato morate pronaći nešto što će privući vašu pažnju i na što ćete trošiti vrijeme.

Što god to bilo, bit će bolje od apatije u koju polako tonete. Ipak, s vremenom će vam se samopouzdanje vratiti i tada ćete moći hrabro krenuti u potragu za najvećim blagom za vas, za ljubavi. Nema sumnje, ljubav ćete pronaći i tada ćete ju znati cijeniti.