STRIJELAC – LJUBAV U NOVEMBRU: Dogodit će se nešto predivno, vi ćete se zaljubiti, no da li ćete dobiti ljubav zauzvrat?

STRIJELAC – LJUBAV U NOVEMBRU: Dogodit će se nešto predivno, vi ćete se zaljubiti, no da li ćete dobiti ljubav zauzvrat?

29 listopada, 2022 0 By Admin 2

Za one KOJI SU u vezi:

Tokom ovog mjeseca učinit ćete nešto što nikada niste učinili. Uvijek ste sebe stavljali na drugo mjesto i svu pažnju poklanjali partneru, ispunjavali sve partnerove želje, dok vi niste bili toliko bitni. Svemu dođe kraj, pa i tome.

Ne možete vječno davati sve od sebe, a za uzvrat ne dobivati ni približno toliko. To je znak da nešto nije dobro u vašoj vezi i to ćete morati riješiti sa svojim partnerom. Vi ćete učiniti nešto što do sada niste, vi ćete svom partneru reći baš sve što osjećate, kako se osjećate i što vam nije dobro u vašoj vezi.

Bit će to šok za vašeg partnera jer nije navikao na takve vaše reakcije. No, možda upravo to pomogne da rasčistite neke stvari i da uspostavite normalan i zdrav odnos. Sve manje od toga ići će na vašu štetu, a vi tako više ne možete. Dolazi vrijeme da riješite puno toga u vašoj ljubavnoj vezi, ako bude moguće riješiti. Kako god bilo, bar ćete znati na čemu ste.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Za one KOJI NISU u vezi:

Moguće je da ćete u periodu koji je pred vama upoznati jednu osobu koja će na vas ostaviti jak dojam. Puno ćete razmišljati o toj osobi, svakoga dana, sve dok ne shvatite da ste se zaljubili. Možda će vas ta spoznaja iznenaditi, ali kada prihvatite svoje osjećaje, tada ćete znati što dalje.

Međutim, nećete biti sigurni da li ta osoba ima iste osjećaje prema vama. Da li direktno prići, da li pokušati sa strane saznati što ta osoba misli, to će vam biti najveće pitanje i najveća preokupacija.

Dugo nećete moći odlučiti kako dalje, što učiniti da bude ispravno i da dobijete pozitivan odgovor. Morat ćete pričekati neko vrijeme i dati sve od sebe da se svidite toj osobi. Nakon toga, sve će biti moguće. Zvijezde su vam sklone i dat će sve od sebe da vam pomognu da ostvarite ljubavnu vezu.