RIBE – HOROSKOP za NOVEMBAR: Konačno vam dolaze vam puno BOLJI i SRETNIJI DANI! Novembar će nadmašiti SVA VAŠA OČEKIVANJA i ŽELJE!

RIBE – HOROSKOP za NOVEMBAR: Konačno vam dolaze vam puno BOLJI i SRETNIJI DANI! Novembar će nadmašiti SVA VAŠA OČEKIVANJA i ŽELJE!

29 listopada, 2022 0 By Admin

Donosimo vam opširan mjesečni horoskop za mjesec Novembar za sve one koji su rođeni u znaku Ribe. Horoskop se sastoji od općenite horoskopske analize, horoskop ljubavi i ljubavnih veza, financijski horoskop, horoskop karijere, horoskop posla, kao i horoskop za one koji se bave profesionalnim zanimanjem, horoskop zdravlja i horoskop za studente i učenike…

 

Drage Ribe, saznajte da li će ovaj mjesec ispuniti vaša očekivanja, vaše želje i ostvariti vaše ciljeve. Mjesečni horoskop za Ribe…

 

Općenito:

Mogli bi se suočiti s manjim problemima u obitelji; ipak, odnos muž-žena vjerojatno će biti dobar. Troškovi kućanstva mogu se povećati, ali odlučnim naporima možda ćete moći povećati svoje prihode. Poslovni ljudi i trgovci mogli bi dobiti dobar broj kupaca, ali ispunjavanje njihovih potreba i zahtjeva može biti prilično izazovno za vas. Zaposleni se mogu dobro ponašati na poslu, unatoč velikom opterećenju, i dobiti pohvale nadređenih. Studenti koji žele diplomirati mogu se sigurno nadati uspjehu ako strpljivo uče. Vaše zdravlje izgleda dobro, a redovite tjelesne vježbe i meditacija trebale bi vam pomoći da ga dobro održavate.

 

Ljubavni odnos:

Bračni parovi mogu uživati ​​u skladnoj vezi, gdje možete dobiti ljubav i naklonost svog voljenog. Oni koji su uključeni u ljubavne veze mogli bi se osjećati sretnima, zahvaljujući svojim partnerima. Također biste mogli povesti svog životnog partnera na mjesta poput parkova, kina itd. i provesti ugodne trenutke. Općenito, ovo bi moglo biti vrijeme kada dijelite radost i sreću.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Oni koji nisu u vezi postoji velika mogućnost da će započeti vezu i doživjeti razočaranje. Pomalo naivno ćete ući u vezi vjerujući u dobre namjere te osobe, ali međutim, ispostavit će se da to zapravo nije tako. Ali, vaše razočaranje neće dugo trajati, ali opreznost hoće. Krajem mjeseca ćete također upoznati osobu koju ćete očarati svojim izgledom i stavom, no ovaj put ćete puno opreznije postupati, iako ćete i vi pokazati veliko zanimanje za tu osobu. Ovog puta nema straha, ta će osoba imati iskrene namjere sa vama.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2