BLIZANCI – LJUBAV U NOVEMBRU: Dolazi vrijeme kada će napetost i nemir u vašoj vezi zamijeniti osjećaj sklada i ISKRENE LJUBAVI!

BLIZANCI – LJUBAV U NOVEMBRU: Dolazi vrijeme kada će napetost i nemir u vašoj vezi zamijeniti osjećaj sklada i ISKRENE LJUBAVI!

28 listopada, 2022 0 By Admin 2

Za Blizance KOJI SU u ljubavnoj vezi:

Vrlo ste napeti i nervozni pa se to odražava i na vašu ljubavnu vezu. Niste vi isključivi krivac što vam u ljubavi trenutno ne cvjetaju ruže, ali u mnogočemu pridonosite trzavicama koje bi vam mogle stvoriti i veće probleme. Ipak, vrijeme pred vama bit će vrijeme opuštanja i razmišljanja. Doći ćete do zaključka kako ste vi taj koji mora učiniti nešto i vratiti sjaj vašoj ljubavi.

Vaša ljubav je velika, iako je trenutno u krizi. Vi ćete učiniti sve da ponovo upalite iskru koja će se razbuktati i ponovo vam vratiti onaj osjećaj ljubavne sreće. Ljubavna sreća je najvažnija, znate to i sami. Zato ćete dati sve od sebe kako beznačajne sitnice ne bi stajale na putu vašoj ljubavi. Vaš partner će prepoznati vaš trud po tom pitanju i odmah će se sve promijeniti na bolje. A to je upravo ono što i želite, zar ne?

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Za Blizance KOJI NISU u ljubavnoj vezi:

Vi ste se gotovo pomirili sa činjenicom da za vas nema sreće u ljubavi. Mnoge neuspješne ljubavne veze to vam govore i postali ste pesimist po tom pitanju. Ono što je bitno, kako za vas, tako i za sve druge, nada uvijek postoji. Trebate vjerovati da ćete pronaći osobu koja će vam značiti sve. Morate čvrsto vjerovati u to i tako nešto će vam se i ostvariti. Zvijezde prognoziraju da ćete u toku mjeseca imati priliku da preokrenete svoj život i da pronađete ljubav. Zvijezde kažu da ćete se tokom mjeseca zaljubiti, jako zaljubiti.

Da li ćete imati sreću da ovoga puta ta ljubav ne završi nesretno, vrijeme će vam dati odgovor. Na vama je da unesete optimizam u vaš život i da čvrsto vjerujete da ljubav postoji i za vas. Nitko sa sigurnošću ne može reći da će zauvijek biti sa nekim, ali vjera u zajednički život do kraja života mora postojati.