8 razloga zašto su žene Ribe najbolji horoskopski znak za ljubav!

8 razloga zašto su žene Ribe najbolji horoskopski znak za ljubav!

16 listopada, 2022 0 By Admin

U astrologiji poznate kao Ribe, Ribe su i vodeni i promjenjivi znak, što znači da se lako prilagođavaju promjenama i da su fleksibilne okolnostima.

Njime vladaju i Jupiter i Neptun — Jupiter je planet obilja i ekspanzije, a Neptun je planet mašte, snova i zabluda — teme obojice uvelike su prisutne u osobnosti Riba, utječući na njihovo duboko razmišljanje i tajanstvenu prirodu.

Žene sa Sunčevim znakom Ribe rođene su između 19. veljače i 20. ožujka.

 

Žena Riba: Pregled

Kao dvanaesti i posljednji znak Zodijaka, Ribe su poznate kao najmudriji, najunikatniji znakovi u astrologiji. Budući da Ribe zaostaju za svim ostalim znakovima zodijaka, one preuzimaju energiju svih onih koji im prethode.

Kao vodeni znak, Ribe su emotivne i intuitivne; slično dubinama oceana, često mogu biti prilično neraspoloženi i tajanstveni.

Žena Riba je posebno idealist. Ona živi u svom svijetu, s glavom u oblacima, razmišljajući o humanitarnim načinima da svijet učini boljim mjestom. Nije ni čudo da je ona prva osoba koja je pružila ruku pomoći. Uvijek suosjećajna darivateljica, žena Riba je uistinu nesebična, stavljajući potrebe drugih ispred sebe. Posvećena je onima koje voli i obožava.

Ali zato što su jako emotivne, žene Ribe ponekad je teško biti u blizini, pogotovo kada su drugi raspoloženi za zabavu i opušteni. Također može upasti u probleme sa svojom željom da pobjegne od stvarnosti, a ponekad i ne prihvaća istinu.

 

Žena Riba u ljubavi i vezama

Kada traži savršenog partnera, žena Riba može biti pomalo spontana, voljna isprobavati nove stvari i viđati različite ljude. Ona lako vjeruje, što može biti blagoslov i prokletstvo; ako naiđe na nekoga s nečistim namjerama, vjerojatno će je iskoristiti.

Ipak, ona je zaljubljena u romantiku i treba joj potencijalni partner koji je neće sputavati da bude ono što je jeste.

Veza sa ženom Ribom je laka i bez sukoba. Budući da je mirotvorac, neće izazivati ​​sporove ili trvenja osim ako za to nema jak razlog. Ona je inspiracija u svojim romantičnim vezama, ohrabruje ih i emocionalno ih podržava; međutim, ako ne osjeća poštovanje, brzo se predomisli.

Nažalost, Ribe to često čine, pa bi njezini potencijalni partneri trebali biti oprezni da bi ona mogla napustiti njihovu vezu u potrazi za nečim što više ispunjava.

Kad se zaljubi, nevjerojatno je velikodušna i otići će na kraj svijeta kako bi usrećila svog partnera. Budući da je tako nesebična, njezin idealan partner je netko tko je može zaštititi i vratiti u stvarnost, jer ona ponekad zna dati previše.

Jako joj je stalo do…

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2