TOKOM SEDMICE – Bik će biti PRISILJEN na VELIKE ODLUKE, Rak će BLISTAT od sreće, a OVAJ znak će imati VELIKE PROBLEME!/

TOKOM SEDMICE – Bik će biti PRISILJEN na VELIKE ODLUKE, Rak će BLISTAT od sreće, a OVAJ znak će imati VELIKE PROBLEME!/

9 listopada, 2022 0 By Admin

Tokom sedmice Bik će naprosto biti prisiljen na promjene i da donesE drastične odluke. Raku će krenuti u životu i imat će mnoge razloge za sreću, a jedan zodijak će se susresti sa mnogim problemima i brigama…

 

BIK

Ono što će vam se dešavati u nadolazećim danima, natjerat će vas na neke promjene i na neke velike i drastične poteze i odluke. Niste osoba koja voli velike promjene i niste osoba koja rado donosi one konačne odluke nakon kojih  više vjerojatno nema povratka.

No međutim,  vi ćete na neki način doslovno biti prisiljeni donijeti konačne odluke i promijeniti neke stvari, jer na njih više nećete moći uticati.U poslovnom životu zadesit će vas veliki problem. Taj problem će naprosto biti neriješiv. Na taj problem nećete moći utjecati, jer će to biti izvan vaše moći.

Najvjerojatnije je da ćete potražiti novo radno mjesto. Velika odluka vas čeka kada je riječ o poslu i prekidu radnog odnosa, odnosno potražnji novog posla. Ono što će vam možda još teže biti su odluke o vašim bliskim i dragim osobama.

Neke vama bliske osobe će se jako ružno ponijeti prema vama bez razloga za takvim ponašanjem. Vi to nećete ničim izazvati niti ćete zaslužiti da se tako ophode prema vama. Zbog svega toga, imat ćete priliku vidjeti njihovo pravo lice, a to će vas duboko povrijediti i razočarati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nakon svega toga vaš odnos neće biti isti. Vi ćete vjerojatno odlučiti prekinuti svaki kontakt sa tim osobama.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2