LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA do 15. OKTOBRA: Jedna čežnja će se ugasiti, jer će ljubavna veza početi, ali veza OVOG znaka završava!

LJUBAV CIGANSKIM KARTAMA do 15. OKTOBRA: Jedna čežnja će se ugasiti, jer će ljubavna veza početi, ali veza OVOG znaka završava!

3 listopada, 2022 0 By Admin

OVAN

Uspostavljanje nježne ravnoteže između snage i mekoće može izliječiti vaš ljubavni život. Najbolje vam je kada pregovarate o dinamici odnosa umjesto da ga pokrećete. Domaća drama je moguća ako se previše zalažete za svoj dnevni red, pa je pametno razgovarati o tome. Razmislite o tome da duboko udahnete i pustite svog ljubavnika da vodi neko vrijeme.

 

 

BIK

Iscjeljivanje vaše dinamike odnosa iz djetinjstva može potrajati godinama, ali ovih dana bi ova vrsta dubokog rada mogla postojati gotovo trenutna, čarobna kvaliteta. Ovo unosi furnir misticizma u sve vaše kućne poslove, posebno kad je ljubav u pitanju. Čini se da spajanje s ljubavnikom zacjeljuje drevne rane. Možda ćete previše idealizirati svoju voljenu osobu, ali barem ćete se zabaviti radeći to.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vrućina je za vašu vezu, ali nema potrebe ni izlaziti iz kuće. Vaša spavaća soba može postati najtoplije mjesto koje ste posjetili u posljednje vrijeme. Ako ste uključeni, taj plamen možete ponovno zapaliti domaćom večerom, svjetlom svijeća i maženjem na sofi. Ako ste slobodni, možda ćete biti spremni nekoga pozvati brže nego inače. Vaš libido vodi put.

 

 

RAK

Prenošenje vaše žeđi za avanturom može vam sada oživjeti romantiku. Možda ćete imati puno toga za reći o tome što želite vidjeti u svijetu – a vaš ljubavnik bi mogao rado slušati. Rezervacija kratkog putovanja mogla bi vam pomoći da ojačate vezu ili pronađete novu. Čak i ako ne možete odmah pobjeći, barem istražite.

 

 

LAV

Razgovori s vašim ljubavnikom bi mogli biti čista poezija. Kao da su riječi koje izgovarate (ili upisujete) magične – čak se može činiti da imaju iscjeljujući vibracijski zvuk kada govorite! Ovo bi mogao biti najbolji dani u mjesecu, da nekome kažete što točno osjećate prema njemu. Ako vam je ugodnije zapisati svoje osjećaje, to je također odličan izbor.

 

 

DJEVICA

Komuniciranje vaših se******ih potreba sada može podići vaš odnos na sljedeću razinu. To vas može učiniti gorljivijim kada je u pitanju zadovoljenje vaših se******ih potreba, i u tome nema ništa loše. Budite glasni i ponosni na ono što želite — i gdje i kada to želite. Vaš će partner vjerojatno biti zahvalan na dodatnom smjeru i odgovoriti u skladu s tim.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2