CIGANSKE KARTE do 15. Oktobra: OVI znakovi su prolili more suza, ali im konačno dolazi period divnih i sretnih dana!

CIGANSKE KARTE do 15. Oktobra: OVI znakovi su prolili more suza, ali im konačno dolazi period divnih i sretnih dana!

3 listopada, 2022 0 By Admin

OVAN

Ne znate u što ste se uvalili, ali zasigurno se mnogo toga događa u vašem umu i srcu. Pročitajte signale koje vam vaša fiziologija pokazuje. Čak i ako drugi pokušavaju prikriti sve što se u posljednje vrijeme događa s vašim tijelom.

Stvari su mnogo jednostavnije nego što se čine. Ne želite gubiti vrijeme na odnose koji nisu bitni kada ste ovako blizu postizanja prave emocije s nekim.

 

 

BIK

Iako se neke stvari odvijaju sporo i uz određene poteškoće, znate što možete očekivati ​​i dugoročno se osjećate dobro u pogledu svojih opcija. Uzmite si vremena, budite strpljivi s drugim ljudima i samim sobom, i stvari će na kraju doći na svoje mjesto.

Vaš život treba više promjena. Vremena su bila užurbana i brza, ukazujući na vaše strane koje se nisu dovoljno razvile da prate tempo i sinkroniziraju se s putevima Svemira.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Niste čak ni potpuno svjesni svih promjena koje vam se spremaju, ali ste sigurni da bi vam jedan oštar zaokret mogao promijeniti život. S druge strane, osjećaj sigurnosti mogao bi biti niži nego inače ako dobro ne razmislite o stvarima i ne vidite koliko drugačiji pristup može biti praktičan.

Oslanjanje na dijaloge i komunikaciju s drugima trenutno može biti loša ideja. Ali i inspirativan koncept koji vam omogućuje prikupljanje nevjerojatnih informacija. Provedite promjene o kojima ste naučili.

 

 

RAK

Neke probleme možete vidjeti jasnije nego prije, ali svijet još uvijek čeka na vaš sljedeći potez i nećete ga učiniti sve dok ne budete sigurni i u skladu sa svojim instinktima. Trenutak još nije pravi, čak i ako osjećate da bi mogao biti. Odvojite trenutak da udahnete.

Bez prilike da se oprostite tamo gdje je bilo potrebno i podijelite svoj unutarnji svijet s novim ljudima u svom životu. Spremni ste iskoristiti priliku i otvoreno razgovarati o nekim našim unutarnjim borbama.

 

 

LAV

Do ciljeva ste dolazili na čudne načine i putevima koji su bili kameniti i prilično teški. Iako je važno usporiti i odmoriti se, također ćete osjetiti motivaciju da krenete naprijed s nekim stvarima koje vam se sada čine logičnije.

Pazite da ne prijeđete vlastite granice, nježno uklanjajući stvari iz svog života koje crpe energiju umjesto da vam pomažu da se nosite sa svakodnevnim okolnostima.

 

 

DJEVICA

Možete vidjeti da se neke stvari kreću glatko, a druge priskaču da vam zapriječe put, kao da vas podsjećaju na sve granice koje niste postavili kada su bile potrebne. Morate razmišljati o posljedicama, to je istina, ali strah od određenih izlazaka ne bi trebao svaki put utjecati na vaše izbore.

Izađite iz svoje zone udobnosti kako biste se odmaknuli od stvari koje vas previše opterećuju i čine da se dvoumite oko vlastite budućnosti. Na vama je da odredite tijek akcije.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2