3 horoskopska znaka koji NAPUŠTAJU ONU KOJU VOLE tijekom mjesečevog trigona s Jupiterom od 01. oktobra

3 horoskopska znaka koji NAPUŠTAJU ONU KOJU VOLE tijekom mjesečevog trigona s Jupiterom od 01. oktobra

30 rujna, 2022 0 By Admin

Ako nikada niste bili u situaciji da ste morali napustiti osobu koju volite, onda nemate pojma koliko je to hrabrosti potrebno ili koliko je to teško učiniti.

Imamo jedan od onih tranzita koji promiču ideju prekida i samostalnog kretanja, a pojavit će se u našim životima kao živci.

Da bismo učinili ono što ćemo učiniti, a to je ostaviti nekoga s kim smo bili u vezi, moramo djelovati impulsivno. Taj se impuls može činiti spontanim, ali zapravo se radi o prepoznavanju trenutka za djelovanje i djelovanju prema njemu.

Ovdje se ništa ne događa u trenu, a ipak, onog trenutka kada postane stvarnost za razliku od skrivene misli, poprima važnost i relevantnost.

Danas je dan kada misao “ostavit ću te” provodimo u djelo. To boli, to je bolno za obje strane i to će se dogoditi. Neizbježno, to će se dogoditi.

Međutim, jedna od stvari jest ulivanje hrabrosti ljudima, a svakako će trebati hrabrosti da osobi koju volimo kažemo da se trebamo rastati.

Naći ćemo tu hrabrost, ali također ćemo pronaći poriv da ostanemo iza svojih riječi… Jer je ovakva situacija dvojbena, i ako nismo dovoljno jaki, mogli bismo završiti tako da padnemo natrag u odnos iz kojeg pokušavamo pobjeći.

Mnogo je razloga zašto bi osoba ostavila voljenu osobu, a svi oni otežavaju to što je zapravo potrebno. Ipak, neki su znakovi toliko hrabri i vidjet će uspjeh, koliko god bolan bio.

Tri horoskopska znaka koji napuštaju onu koju vole za vrijeme Mjeseca u trigonu s Jupiterom od 1. oktobra su:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

O odlasku od partnera zapravo ne razmišljate kao o nečemu što zahtijeva snagu, jer je prava snaga u tome da ostanete s njim, a to je nešto što imate vrlo malo. Jedva čekate da odete jer dolazi do točke u kojoj više ne možete podnositi tu osobu, bez obzira koliko je ‘volite’.

Vi ga volite, ali ne možete protratiti ni mrvicu svog dragocjenog života na njega, jer se čini da ta osoba želi sve više i više od vas. Kad bi te samo mogao voljeti onako kako ti želiš biti voljena, umjesto da te stave u ovaj zatvor potrebe. Ti nisi njegov dobavljač ljubavi i počela si zamjerati njegovu prisutnost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Tijekom ovog tranzita gledat ćete na ovo kao na svoj plan za bijeg i napustit ćete ovu osobu. Hoćete van? Shvaćaš!?

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2