Tri horoskopska znaka čija se VEZA i LJUBAVNI ŽIVOT RASPADA tokom Mjesečevog sekstila Saturna od 13. septembra

Tri horoskopska znaka čija se VEZA i LJUBAVNI ŽIVOT RASPADA tokom Mjesečevog sekstila Saturna od 13. septembra

12 rujna, 2022 0 By Admin

Kada se veza raspadne, postoje mnogi aspekti razloga za to.

I dok su mnogi od tih razloga osobni i vrlo specifični, postoje i vanjski uzroci, a jedan od njih je stanje kozmičkog utjecaja tog dana.

Danas smo pod utjecajem jednog takvog tranzita, i on će uzeti svoj konačni danak vezama koje su bile osuđene na raskid.

Kad se veza raspadne, to obično nije iznenađenje, a na nekoj razini od koje smo se duboko bojali, znali smo da to dolazi.

Te se stvari jednostavno ne raspadaju bez ikakvog razloga, a mi ljudi smo prilično pronicljivi u smislu onoga što hvatamo prije nego što se stvari raspadnu. Za neke znakove Zodijaka sve počinje imati smisla, na užasan, tužan, neizbježan način.

Ovo su dani kada će mnogi od nas vidjeti kraj svoje veze.

Kad shvatimo da je vlastita romansa ugrožena, dolazi nam i ideja što učiniti da to popravimo, da ne propadne.

Ovaj tranzit daje nam do znanja da je vrijeme da se rastanemo s tom zabludom. Danas romanse grizu prašinu, kao što im je i suđeno.

Današnji dan ne nudi nadu za popravljanje tih odnosa, a ako se pomirimo s tim kao stvarnošću, možemo nastaviti s ostatkom života, u miru.

Tri horoskopska znaka čije se veze raspadaju tijekom Mjesečevog sekstila Saturna od 13. septembra

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Samo ti znaš što si morao pretrpjeti u svojoj vezi i samo ćeš ti znati dubinu emocija koje ćeš osjećati kada ona završi, ali jedno je sigurno: završit će.

Na nekoj razini, očekujete da će doći olakšanje; stvari jednostavno nisu mogle ići na način kojim su išle, i jedan od vas je morao nastupiti ili proglasiti kraj ili obećati pozitivnu promjenu koja će doći.

Tokom ovog tranzita više se nećete željeti šaliti; znaš da ovo mora završiti, i iskreno, osjećaš da je sada pitanje ‘što prije, to bolje’. Zašto čekati?

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jednom kada u svom umu dobijete grešku koja vam govori da ne samo da ćete preživjeti prekid već i da ćete napredovati u sljedećem segmentu svog života, poželjet ćete još više ubrzati kraj. Suočite se s tim; ovaj odnos se mora prekinuti. Današnji dan vam daje izdržljivost i hrabrost da to preživite.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2