12 velikih ZNAKOVA NEVJERE koje NE MOŽETE ZANEMARITI ako SUMNJATE da vas partner VARA!

12 velikih ZNAKOVA NEVJERE koje NE MOŽETE ZANEMARITI ako SUMNJATE da vas partner VARA!

2 rujna, 2022 0 By Admin

Odnosi propadaju iz mnogo razloga, ali jedan od najčešćih uzroka je kada otkrijete da vas je partner prevario ili sumnjate da vas vara. Supružnik koji vara teška je situacija, a ako se pitate imate li muža koji vara ili ne, to vam može staviti puno nepotrebne napetosti u svakodnevni život.

Mnogo je znakova da nešto nije u redu prije nego što se zapitate: “Vara li me?” i važno je znati na što treba paziti ako sumnjate da imate posla s varalicom.

Zašto muškarci varaju?

Pa, mogao bi osjećati da je emocionalno odvojen od vas, ili da mu je dosadno jer je “faza medenog mjeseca” završena.

Kako biste znali da vas vara?

Činjenica da postavljate ovo pitanje znači da sumnjate da je vaš partner nevjeran.

Najvažniji znak koji ne smijete zanemariti je vaša intuicija. Ako vam hrabrost govori da vas vara, vjerojatno ste u pravu.

Sada kad ste naslutili da nešto nije u redu, morate potražiti popratne dokaze ili znakove koji će vas podržati prije nego što skočite do zaključka da vas doista vara.

 

Evo 12 ogromnih znakova nevjere na koje morate pripaziti, jer ako ovo radi, možda vas vara:

 

1. Intimnost nestaje ili potpuno umire

Jedan od znakova da vas partner možda vara je kada je u posljednje vrijeme počeo biti udaljen s vama i nema vremena za bilo kakvu vezu. Također može izgubiti interes za vođenje ljubavi s vama iako je fizički i psihički zdrav.

 

2. Odjednom postaje svjestan svog tijela

Nema ništa loše u poboljšanju izgleda i zdravlja. No, kad vaš partner odjednom ode u teretanu i satima vježba, možda to ne radi umjesto vas, pogotovo kad počne postajati previše opsesivan pokazujući svoje bicepse i trbušnjake.

 

3. Počinje mijenjati garderobu

Kad se vaš partner ljepše odijeva, ulaže mnogo truda u njegovanje i ima iznenadni interes za njegov izgled, možda je nova djevojka utjecala na njega da izvrši ove promjene, a on pokušava impresionirati ovu novu djevojku.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2