DJEVICA – HOROSKOP za SEPTEMBAR! Dolaze vam PUNO BOLJI i SRETNIJI DANI, a to ste i ZASLUŽILI!

DJEVICA – HOROSKOP za SEPTEMBAR! Dolaze vam PUNO BOLJI i SRETNIJI DANI, a to ste i ZASLUŽILI!

27 kolovoza, 2022 0 By Admin

Opširan horoskop za osobe rođene u znaku DJEVICE.

Saznajte što vas očekuje u ljubavi, financijama, karijeri, poslu, zdravlju kao i u posebnom horoskopu koji se odnosi na učenike i studente i one koji se bave profesionalnim zanimanjima…

OPĆENITO

Rođeni u ovom znaku ovog će se mjeseca miješati s obzirom na njihovu profesiju i karmu. Mogu se uglavnom usredotočiti na svoj posao, pa možda neće imati vremena za ljubavni život. Također, neka putovanja ili dodatne odgovornosti mogu biti neizbježne na poslu, što može dovesti do odvajanja od članova obitelji. To može utjecati na njihove odnose i izazvati neke rasprave s obitelji. No, prijatelji će ih podržati ovaj mjesec. Njihov fokus bit će stjecanje novih znanja. Žele naučiti dobro upravljati svojim financijama.

 

 

LJUBAV

Ljubav vam može dati mješovite rezultate ovog mjeseca, jer vaš partner ili supružnik mogu biti uzrujani što u njih ne ulažete svoje osjećaje. Umjesto toga, možda ćete se sami opustiti i provesti vrijeme sami. To može uznemiriti vašeg partnera i članove obitelji. Slično, možda ćete osjećati da se vaš suprug previše fokusira na svoju karijeru. Kasnije stvari mogu postati nekontrolirane, pa je bolje usredotočiti se na svoju vezu dok je moguće učiniti da stvari funkcioniraju. Možda ćete morati pokazati svoju ljubav i naklonost preuzimanjem dodatnih obaveza kod kuće. Za održavanje bilo koje veze potreban je kompromis.

 

 

FINANCIJE

Ovaj mjesec može donijeti neke probleme nekom od vaših kolega u vezi s financijskim pitanjima. Možda ste uzeli zajam od njih ili obrnuto, što bi sada moglo nastati kao problem između vas dvoje. Nepotrebni troškovi također vas mogu uznemiriti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ovog mjeseca želite biti financijski stabilni i mudro ograničiti svoje troškove, ali problem je u tome što stvari možda nisu pod vašom kontrolom. Možda ćete osjećati da nemate dovoljno uštede i da se prepuštate neželjenim troškovima. Morate biti strpljivi. Nastavak na idućoj stranici…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2