VODOLIJA – SEPTEMBAR vam donosi PRILIKU da ZARADITE NOVAC i evo kakva vam se još IZNENAĐENJA spremaju…

VODOLIJA – SEPTEMBAR vam donosi PRILIKU da ZARADITE NOVAC i evo kakva vam se još IZNENAĐENJA spremaju…

26 kolovoza, 2022 0 By Admin

Opširan horoskop za osobe rođene u znaku VODOLIJE.

Saznajte što vas očekuje u ljubavi, financijama, karijeri, poslu, zdravlju i u posebnom horoskopu koji se odnosi na učenike, odnosno studente i one koji se bave profesionalnim zanimanjima…

OPĆENITO

Ljudi u ovom znaku ovog mjeseca mogu doživjeti mirnu atmosferu u obitelji i uredu. Vaše financijsko stanje može biti čvrsto i stabilno. U poslovnim pitanjima, pridržavanje savjeta obiteljskih starješina moglo bi vam se pokazati korisnim. Za zaposlene postoje šanse za promjenu posla, a sada bi mogli dobiti bolje poslove s većom plaćom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LJUBAV

Oni na pragu stupanja u bračnu vezu mogu dobiti odgovarajuće životne partnere. Vjenčani se mogu nadati boljem odnosu sa svojim supružnicima u drugom dijelu mjeseca. Zdravlje roditelja može zahtijevati pažnju. Bilo bi poželjno da kod kuće poslušate starješine savjete.

 

 

FINANCIJE

Ulaganja u špekulativne poslove poput trgovanja ovog mjeseca mogu vam donijeti zgodnu zaradu. Nova poslovna ulaganja, također, mogu vam donijeti značajne dobitke. Također možete očekivati ​​da ćete ostvariti značajan prihod ulaganjem u sektor osiguranja. Tako sada možete čak i poništiti stare zajmove.

 

 

KARIJERA

Možda ćete dobiti podršku od kolega na radnom mjestu. Izgledi za vašu karijeru ovog mjeseca izgledaju dobro, a možda ćete i zaraditi dobro ime u uredu. Vaš naporan rad mogao bi impresionirati vaše nadređene i od njih dobiti pravo priznanje. Također možete razgovarati o svojim budućim planovima s višim vlastima.

 

 

POSAO

Oni u partnerskim poslovima moraju raditi oprezno kako bi uspjeli u svom poslu i zaradili profit. Možda nećete na vrijeme primiti ni iznos duga od kupaca, što vam može predstavljati neke probleme. Zbog poslovnih…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2