LJUBAV do KRAJA AUGUSTA: Ljubavna romansa u najavi! Evo tko će se vratiti bivšem partneru, a OVAJ znak će saznati tko ga u tajnosti voli…

LJUBAV do KRAJA AUGUSTA: Ljubavna romansa u najavi! Evo tko će se vratiti bivšem partneru, a OVAJ znak će saznati tko ga u tajnosti voli…

22 kolovoza, 2022 0 By Admin

OVAN

Postoji netko blizak vama tko želi biti vaš ljubavnik. Ali ti to želiš zadržati samo na prijateljstvu! Bit će bolje ako toj osobi vrlo otvoreno date do znanja što osjećate. Međutim, ova je osoba krajnji izvor ljubavi i suosjećanja za vas i štitila vas je od modrica života! Moj savjet je da preispitate svoju odluku.

 

 

BIK

Planeti se postavljaju tako da se osjećate vrlo romantično i emotivno. Nedavno ste samo na riječima govorili o načelima ljubavi, ali sada ste spremni u potpunosti se posvetiti zahtjevima ljubavi. Ovaj poziv na akciju iz vašeg srca dolazi doista u vrlo kritičnom trenutku i ako želite sačuvati svoje romantično partnerstvo, morate djelovati na njega bez odlaganja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Pravo je vrijeme da sjednete s partnerom i riješite probleme koji vas muče u posljednje vrijeme. To se može odnositi na vaše osjećaje i dubinu vaše predanosti jedno drugome. Također se može odnositi na svjetovne kućanske stvari koje ste ignorirali. Činjenica je da je pravo vrijeme za zajedničko djelovanje.

 

 

RAK

Morate baciti vrlo praktičan pogled na ono što pritišće vaše gumbe. Ne smijete pretjerano reagirati na ono što nađete jer to neće biti korisno. Ako želite da vaša trenutna veza potraje, hitno morate izgladiti te nedostatke. Za to ćete morati potisnuti svoje emocije u stranu i sagledati situaciju logično. Tijekom toga, možda ćete se također morati suočiti s nekoliko neugodnih istina o sebi.

 

 

LAV

Vjerojatno ćete mnogo istraživati ​​u vezi sa svojim ljubavnim životom. Prije ste nosili ružičaste naočale kada ste procjenjivali svoju vezu, ali sada ćete moći usvojiti mnogo razumniji i zreliji pristup ljubavi. Doći ćete do jasne ideje o tome što želite od partnera i veze te koliko ste mu spremni dati.

 

 

DJEVICA

Proširite raspon aktivnosti sa svojim partnerom poduzimajući zajedno avanturistička putovanja i radeći stvari koje će zadovoljiti vašeg partnera. Osobito odvojite vrijeme za ručak s partnerom. Oni koji su u braku mogli bi imati savršeno vrijeme za razgovor o uvođenju novog člana u svoju obitelj.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2