Nihova ljubav JAČA je od SUDBINE:  OVA 3 znaka će se vratiti BIVŠEM PARTNERU tokom Mjesečevog trigona Jupitera od 08. Augusta…

Nihova ljubav JAČA je od SUDBINE: OVA 3 znaka će se vratiti BIVŠEM PARTNERU tokom Mjesečevog trigona Jupitera od 08. Augusta…

6 kolovoza, 2022 0 By Admin

Tri horoskopska znaka koji se vraćaju s bivšem, a to je sve što su toliko dugo željeli.

Jedna od stvari koja nas vraća bivšem je to što osjećamo da su oni nekako dio naše sudbine, a čini se da se jednostavno ne možemo boriti protiv sudbine.

Osjetit ćemo povlačenje; postoji nešto u našim životima što se osjećamo nepotpuno i trebamo taj završetak.

Moramo vratiti ono što smo izgubili, a u ovom slučaju, izgubili smo nekoga koga smo nekada voljeli.

Osjećamo kao da imamo put ili svrhu živjeti, a to je ono što inspirira određene horoskopske znakove da dopru do bivših partnera s namjerom da pokušaju ponovno.

Možda ćemo pokušati, možda nećemo uspjeti, ali opet, nikada nećemo znati ako se ne potrudimo.

Možda ćemo ovoga puta pokušati i zapravo uspjeti…jer znamo da je ta osoba, ovaj bivši, zapravo naša budućnost – naša sudbina.

3 horoskopska znaka koji se vraćaju bivšem tokom Mjesečevog trigona Jupitera od 08. Augusta…

 

BLIZANCI

Predugo ste se borili protiv ove misli, uvjeravajući se da je osoba s kojom ste prekinuli beznadan razlog i da vam je mnogo bolje daleko od nje.

To je, naravno, sve dok ovaj tranzit nije došao u grad i učinio da se osjećate kao da očajnički trebate ponovno biti s tom osobom. Je li to samouništenje? Da.

Duboko u sebi znaš da tvoj bivši donosi ushićenje, a zatim jad. Volite ushićeno stanje i bježite od bijede…ali to ushićenje…tako je dobro. Probudite se!

Razmislite o tome prije nego što poduzmete bilo kakve korake prema ponovnom rasplamsavanju ove suovisnosti. Ne treba ti ova osoba. Zabrljat će ti život. Pa ipak, ovaj tranzit će vas zaslijepiti za sve što je tako očito negativno u vezi s povratkom s ovom osobom. I, kako kažu, “Neka bude.”

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2