Kraj LJETA donijet će MNOGE promjene. OVE znakove čekaju NEOČEKIVANE situacije ali i neke TEŠKE ISTINE…

Kraj LJETA donijet će MNOGE promjene. OVE znakove čekaju NEOČEKIVANE situacije ali i neke TEŠKE ISTINE…

4 kolovoza, 2022 0 By Admin

BIK:

Vas nije teško voljeti, jer kad volite, vaša ljubav i pažnja prema partneru je bezgranična. Često sebe stavljate u drugi plan kako bi ugodili partneru i njegovim željama. Međutim vaša veza u zadnje vrijeme ne postiže uspjehe niti ispunjava vaša očekivanja.

To dobro prikrivate i nitko ne naslućuje da zapravo imate probleme i da vam je veza upala u krizu. Vaš odnos se prilično narušio sa partnerom. Udaljili ste se, zavladala je monotonija, a komunikacija je svedena na minimum. Uz sve to, vi imate puno obaveza i posla i niste se mogli posvećivati partneru koliko je bilo potrebno.

Zbog nedostatka razumijevanja prema vašim obavezama, često je dolazilo do prigovaranja i svađa. Vaš partner je samo tražio i izmišljao razloge zbog kojih će stvoriti napetu situaciju među vama. Na taj način dobio je više svoje slobode i manje vaše kontrole.

Niste ispitivali ni kuda ide, ni skim ni kad će se vratiti, a to mu je odgovaralo. Cijela ta situacija će vama zapravo otvoriti oči. Shvatit ćete da da ljubav vašeg partnera prema vama više nije ista. U narednom periodu donijet ćete odluku da se povučete iz te veze, jer gdje nema ljubavi, nema ni zajednice.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Iako će vam to biti teška odluka, bit će ispravna odluka koju ćete s vremenom prihvatiti i preboliti. Vi zaslužujete da vas netko iskreno voli, a ne nekoga tko će namjerno izazivati napete odnose kako bi dobio na slobodi i bio sretan time.

Stranice: 1 2