Kraj LJETA donijet će MNOGE promjene. OVE znakove čekaju NEOČEKIVANE situacije ali i neke TEŠKE ISTINE…

Kraj LJETA donijet će MNOGE promjene. OVE znakove čekaju NEOČEKIVANE situacije ali i neke TEŠKE ISTINE…

4 kolovoza, 2022 0 By Admin

Kada je ljubav i ljubavni odnosi u pitanju, situacija nije povoljna kada su u pitanju dva znaka zodijaka. Na žalost, njihovoj ljubavi će doći kraj.

Prvi od njih je:

RIBE

Položaj planeta ne pogoduje vašem znaku zodijaka kada je ljubav pitanju. Naredni period bi mogao donijeti velike promjene u vašem zajedničkom životu. Bez obzira što se trudite da spasite vašu vezu, za tako nešto je potrebno dvoje. Kao jedinka ne možete uspjeti.

Vaš partner ne surađuje i ne žudi da se odnosi među vama poprave. Požrtvovani ste i prešutite mnoge stvari zbog mira i daljnje napetosti odnosa. Iako slovite za ponosnog zodijaka, prelazite u ovom slučaju i preko svog ponosa. Sve samo da se odnosi poboljšaju.

Na vašem partneru su vidne promjene u ponašanju i odnosu prema vama. Muče vas razne sumnje, ali ne usudite se izreći ih na glas. Na žalost, s pravom sumnjate, a to će se pokazati u narednom periodu. Preko vama bliske osobe, doći ćete do saznanja da u vašem životu postoji treća osoba.

Postat će vam tada jasnije partnerovo ponašanje, razdražljivost, nervoza i nedostatak volje za vas i vaš ljubavni odnos. Ta istina će vas slomiti. Naredni period neće biti lak. Na vama će biti velike odluke. Oprostiti ili nastaviti dalje. Ono što je sigurno je da bez obzira na vašu odluku, vaš odnos nikada više neće biti isti.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Povjerenje je izgubljeno i prokockano, a da bi se ponovo povratilo, treba proći jako, jako puno vremena. Ne donosite ishitrene odluke. Uzmite si vremena koliko trebate da dobro razmislite o svemu. Odluke se donose hladne glave, a ne u trenutcima ljutnje i bijesa.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2