TOKOM NEDELJE: Lavu stiže DOBITAK, Bik u brizi, Vodoliji se vraća bivši, a OVI će znakovi imati samo RAZLOGE ZA SREĆU!-/

TOKOM NEDELJE: Lavu stiže DOBITAK, Bik u brizi, Vodoliji se vraća bivši, a OVI će znakovi imati samo RAZLOGE ZA SREĆU!-/

31 srpnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Vrlo velik problem koji se pojavio u vašoj ljubavnoj vezi na pragu je rješenja. To bi se moglo ostvariti već tokom nedjelje, ali morat ćete biti uporni i nepokolebljivi. Rješenje tog probleme bit će pozitivno i za vas i partnera, a to je ono što i želite. Nakon toga imat ćete razloga za sreću i veliko zadovoljstvo.

 

 

ŠKORPIJA

Period tokom nedjelje bit će period mira i opuštanja na svim poljima vašeg života. Sve će ući u mirne vode, bez prevelikih uzbuđenja i iznenađenja. Pravo vrijeme da se okrenete sebi i svojim potrebama i možda da ostvarite neku od svojih želja. Zvijezde će vam u tome sigurno pomoći.

 

 

STRIJELAC

Stresan period je pred vama, period u kojem slijedi razrješenje jednog poslovnog projekta. Kako god taj projekt završi, dobro ili loše, donijet će vam veliku dozu stresa. Zato pripazite na zdravlje jer je ono za vas najvažnije u ovom trenutku.

 

 

JARAC

Dane do kraja nedjelje provest ćete u odličnom raspoloženju. Sve što poželite to će vam se i ostvariti. Posebno se to odnosi na vaš ljubavni život jer vam slijede romantični dani prepuni ljubavi i iznenađenja. Vaš partner će se potruditi da dani pred vama budu nezaboravni.

 

 

VODOLIJA

Povratak bivšeg partnera u vaš život obilježit će dane do kraja nedjelje. Bit će to iznenada i neplanirano, ali slijed okolnosti dovest će upravo do toga. Ni sami nećete biti na čisto da li ste ispravno postupili, ali dali ste bivšem partneru novu priliku da dokaže da vas zaista voli.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Jedan problem koji vas dugo prati i opterećuje, bit će riješen do kraja nedjelje. Tada ćete osjetiti pravo olakšanje i zadovoljstvo što ste se uspjeli riješiti tako velike brige. Zato ćete osjećati veliku sreću i zadovoljstvo postignutim.

Stranice: 1 2