OVIM znacima je u CIGANSKIM KARTAMA zapisana SREĆA, LJUBAV i NOVAC u mjesecu AUGUSTU!-

OVIM znacima je u CIGANSKIM KARTAMA zapisana SREĆA, LJUBAV i NOVAC u mjesecu AUGUSTU!-

31 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Pred vama je sudbonosni mjesec. Ciganske karte vam otkrivaju da biste mogli dobiti bračnu ponudu ako ste u vezi. Vaš partner bi vas mogao zaprositi i pred vama je velika odluka. Ako ste slobodni tada možete očekivati sudbonosni susret sa osobom koja će vas očarati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Pomiješani osjećaji, malo tuge i nezadovoljstva, pa nakon toga period sreće, sve to vas očekuje u narednom periodu. Problema će biti u vašoj vezi, ali razloge za sreću možete tražiti u poslovnoj sferi vašeg života. Novčani dobitak mogao bi popraviti i stanje u vašoj ljubavnoj vezi.

 

 

BLIZANCI

Dosta nesuglasica sa partnerom vam je donijelo unutarnji nemir i potreban vam je mir. Mirno razdoblje u vezi je pred vama, jer ste valjda potrošili svaku temu oko koje ste se prepirali. Mir će vam dobro doći da ozbiljno porazgovarate o vašoj budućnosti. Za one koji nisu u vezi slijedi ugodno iznenađenje od osobe koju ćete slučajno upoznati.

 

 

RAK

Problemi iz prošlosti izaći će na površinu i kulminirati u narednom periodu. Zbog toga vam uopće neće biti lako, naći ćete se pred nekim teškim odlukama. Period pred vama je period problema i neće vam biti lako izdržati. Svaku odluku koju ćete donijeti razmotrite više puta da biste bili sigurni u nju.

 

 

LAV

Ljubav je ono što nikako ne biste htjeli izgubiti. Da bi tako bilo, morat ćete imati puno energije, živaca i strpljenja. Strpljenje će vam biti presudno ako želite sačuvati ono što najviše volite. Poslovni plan života mogao bi donijeti velike promjene u smislu novog radnog mjesta. No dobro razmislite i provjerite informacije koje ćete dobiti, jer možda neće sve biti onako kako će vama biti prezentirano.

 

 

DJEVICA

Savršen mjesec je pred vama sa mnogo uspjeha na ljubavnom planu. Vi i vaš partner proživjet ćete novu romansu i to će učvrstiti vašu vezu. Oni slobodni imaju veliku šansu zaljubiti se i započeti ljubavnu vezu. Posao će biti kao i do sada, ali bez previše problema.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2