Detaljne ASTRO PROGNOZE po EGIPATSKOM HOROSKOPU za mjesec AUGUST – evo tko će se NAJVIŠE RADOVATI!-

Detaljne ASTRO PROGNOZE po EGIPATSKOM HOROSKOPU za mjesec AUGUST – evo tko će se NAJVIŠE RADOVATI!-

31 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Iako ste zadovoljni svojim poslom naredni period otvorit će novu poslovnu mogućnost koja će se činiti mnogo bolja nego trenutna. Što ćete učiniti ovisit će samo o vama, odluka koju donesete bit će vaša, pa ćete zasluge ili krivnju moći pripisati samo sebi.

Slobodne znakove će obradovati jedno novo poznanstvo koje će imati potencijala prerasti i u nešto više. Oni u vezi će promišljati o budućnosti svoje veze jer neće biti sasvim zadovoljni partnerom. Odluku ne donosite prebrzo, bolje i pričekati nego pogriješiti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Period pred vama donijet će vam više poslovnih mogućnosti u kojima ćete moći samo napredovati. Novac vam neće nedostajati, bit će ga i više nego dovoljno da ostvarite čak i dugo očekivane želje. Sreća će vas zaista pratiti što se poslovnog dijela vašeg života tiče.

Ljubavni dio života za pripadnike znaka koji nisu u vezi neće donijeti baš ništa novo. Iako ćete sklopiti neka nova poznanstva, iako će vam se neke od tih osoba i svidjeti, nećete započeti nikakvu ljubavnu vezu, bar ne u narednom periodu, jer će sve ostati na prijateljskom odnosu.

Za one koji su u vezi mogao bi se upaliti alarm. Postoji velika mogučnost ponovnog ulaska u život bivšeg partnera i to bi moglo uzrokovati velike probleme sa vašim partnerom. Zato budite na oprezu i postupite ispravno ako želite zadržati sadašnju vezu.

 

 

BLIZANCI

Vaš trud na poslovnom planu bi vam se u narednom periodu mogao isplatiti. Konačno bi mogli doći do ostvarenja vaših ciljeva za koje se borite i radite već dugo vremena. Ostvarenje tih ciljeva značajno će povisiti i vaša novčana primanja što vam je najveći prioritet.

Slobodni pripadnici znaka i dalje će ostati slobodni, dakle nove ljubavi nema na vidiku, ali to će omogućiti maksimalnu slobodu i život o kojemu samo vi odlučujete kako ćete ga živjeti.

Za one u vezi loše vijesti. Vaš partner neće imati previše razumijevanja za vas. Neće shvaćati da i vi trebate malo vremena samo za sebe pa bi tu mogli nastati problemi u vašoj vezi. Pokušajte na lijep način objasniti kako se osjećate i spriječite svađe u začetku.

 

 

 

RAK

Ne dozvolite da drugi koriste vaš rad i trud za svoje potrebe, a da vama pri tome ostaju mrvice. Zauzmite se za sebe i sami uživajte u plodovima svog rada, ne dozvolite da vas drugi iskorištavaju. Promjene na ljubavnom planu za same pripadnike znaka nema i neće ih biti ni u narednom periodu.

Više truda će sigurno s vremenom donijeti uspjeh na ljubavnom planu. Oni u vezi će proživjeti jedan od boljih perioda u životu, ljubav, pažnja i razumijevanje uljepšat će vam dane pred vama.

 

LAV

Period pred vama donijet će vam priliku da promijenite radno mjesto jer sa trenutnim već dugo niste zadovoljni. Morat ćete dobro promisliti da li je to ono čime biste bili zadovoljni. Ljubavna očekivanja onih koji nemaju partnera su velika, ali na žalost naredni period ne donosi nikave nove susrete koji bi mogli upaliti ljubavnu vatru.

Vi koji ste u vezi trenutno previše riskirate i mogli biste ostati bez partnera ukoliko ne promjenite svoj stav prema partneru. Partner čini sve kako bi vama bilo po volji, ali vi ne pokazujete previše obzira za to pa zato pripazite.

 

 

DJEVICA

Veći novčani dobici koje priželjkujete iziskuju i veći rizik, čega ste svjesni. Promislite do koje granice ste spremni preuzeti rizik, jer bi posljedice rizičnog a lošeg poslovnog poteza mogli dugo osjećati.

Slobodni znakovi neće moći odoljeti ljubavnoj ponudi iako će odmah znati da to neće dugo potrajati. Oni u vezi morat će poćeti rješavati nesuglasice dok je vrijeme, dok ne prerastu u ozbiljan problem. Držite se poslovice da je bolje spriječiti nego liječiti.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2