VIKEND HOROSKOP: Ovnu će se desiti LJUBAV, Bik će uživati, Blizanci morati odlučiti, a OVOM znaku stiže POZIV!-/

VIKEND HOROSKOP: Ovnu će se desiti LJUBAV, Bik će uživati, Blizanci morati odlučiti, a OVOM znaku stiže POZIV!-/

28 srpnja, 2022 0 By Admin

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Ispred vas je vikend u kojemu ćete morati donijeti neke bitne odluke koje već prilično vremena odgađate. Neke osobe ste sasvim slučajno povrijedili nekim svojim postupcima i ponašanjem. Iskoristite vikend da izgladite te odnose, jer bi se mogli prilično udaljiti.

 

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Sve ono što ste planirali za ovaj vikend, okrenut će se u kontra smjeru. Bit ćete preumorni i nećete imati volje ni motivacije za bilo što. Vikend ćete provesti odmarajući. Samim time, jedna osoba bit će nezadovoljna, jer je računala na susret sa vama. Bliska osoba bi vam mogla nanijeti nepravdu.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Vikend će vam proći u donošenju odluka po pitanju mnogih stvari. Život vam je postao neorganiziran. Problemi sa financijama, problemi sa partnerom, problemi sa društvom,  poslovni problemi… Donijet ćete bitne odluke koje ćete već početkom idućeg tjedna početi realizirati.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Pred vama je vikend razočaranja. Jednoj osobi dali ste sve što se moglo dati. Tijekom vikenda shvatit ćete da ta osoba ne cijeni ništa što ste napravili i dali. Nemojte potonuti zbog toga. Vi ste takva osoba, pomognete kad možete i sigurno nećete odmoći ako ne možete pomoći.

 

 

VODOLIJA (21.01. – 19.02. )

Nećete imati osjećaj da je vikend zbog nedovršenih poslova preko tjedna. Vremena za odmor će manjkati, kao i vremena koje bi trebali provesti u društvu partnera ili dragih ljudi. Dobit ćete i poziv za popodnevno druženje koje ćete najvjerojatnije morati odbiti zbog nedostatka slobodnog vremena.

 

 

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Vikend će vam donijeti odmor, druženje i zabavu. Zbog previše posla i obveza, nenamjerno ste zapostavili neke ljude. Vikend ćete iskoristiti na način da provedete vrijeme sa vama bliskim  i dragim ljudima u dobrom i ugodnom društvu.

Stranice: 1 2