OVI znaci će sjajno ZAPOČETI MJESEC August – VELIKA SREĆA u NAJAVI!-

OVI znaci će sjajno ZAPOČETI MJESEC August – VELIKA SREĆA u NAJAVI!-

28 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Zvijezde su na vašoj strani i za vas, drugim riječima, nemoguće postaje moguće. Iskoristite ove dane i zaštitu zvijezda i radite na sebi i svojim željama. Sve će ići u vašu koristi, a osim toga, velike su šanse i da vam jedan Strijelac prizna ljubav.

 

 

BIK

Možda naredni dani neće pogodovati na poslovnom planu, ali zato vam dolaze idealni dani za ljubav. Novi susret i novo poznanstvo vam se smiješi. Vjerojatno će to biti jedan Rak. Ukoliko vas ništa ne spriječava, a poželite nešto više, nema razloga da ne prihvatite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Zvijezde vas štite i donijet će vam prije sve puno unutarnjeg mira, manje napetosti i manje nervoze. Možda neće doći do nekih bitnih pomaka u vašem životu, ali ono što je najvažnije je da ćete se osjećati dobro.

 

 

RAK

Početkom sedmice nećete biti pod zaštitom zvijezda, a samim time male su vjerojatnosti da vam se ispune očekivanja. Što manje čekujete, manje ćete se razočarati. Poslušajte savjet zvijezda i pričekajte pogodnije dane za realiziranje planova i zadataka.

 

 

LAV

Početak sedmice neće vam pogodovati za ljubav, pa ljubav ostavite za neke druge dane, posebno ako ste slobodni i namjeravate nekome izjaviti ljubav. Ali, zato će vam dani koji dolaze pogodovati na poslovnom i financijskom planu. Planeti će vas zaštitit, a vi iskoristite prilike.

 

 

DJEVICA

Možda vas razveseli informacija da se ništa bitno neće dešavati i mijenjati tokom naredne sedmice, a možda vam to stvori tugu ukoliko ste imali neka očekivanja od narednih dana.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2