3 horoskopska znaka koji će se POMIRITI S BIVŠIM za vrijeme Mjesečevog kvadrata Marsa od 30. jula!

3 horoskopska znaka koji će se POMIRITI S BIVŠIM za vrijeme Mjesečevog kvadrata Marsa od 30. jula!

28 srpnja, 2022 0 By Admin

Postoji nešto jako ljupko u ovom tranzitu. Ovaj tranzit voli vidjeti kako se vraćamo zajedno  ljudima s kojima smo se možda posvađali.

Iako je to kozmičko nebo prepuno, ispunjeno sukobljenim tranzitima tijekom novih nekoliko dana i tjedana,  možemo očekivati ​​mirna, hladna i sabrana iskustva.

Možda ćemo čak vidjeti povratak nekoga tko je igrao glavnu ulogu u našim romantičnim životima; bivši, koji bi, ako dobro odigraju svoje karte, mogao nadograditi svoj kip s bivšeg na ‘sadašnjeg partnera’.

Ovo su dani pomirenja. Vrijeme je da oprostite, zaboravite i krenete naprijed. A to bi, za neke znakove, moglo biti upravo ono što će se dogoditi.

Vaš bivši nikad nije otišao, zar ne? Možda je ‘ispraznio prostor’, ali je uvijek živio u vašem srcu iu vašem umu. Za određene horoskopske znakove to ide u oba smjera, jer nikada niste prestali biti solidno prisutni u njegovom  životu. Vrijeme je da se pomirimo i pustimo da je prošlost prošla.

3 horoskopska znaka koji će se pomiriti s bivšim za vrijeme Mjesečevog kvadrata Marsa od 30. jula!

 

DJEVICA

Ovaj tranzit je otprilike jednak kada su u pitanju duboke opojne misli i potreba za mirnim, tihim mjestima. Za vas te misli vode natrag do vašeg bivšeg i svih lijepih uspomena koje imate na njega. Možda čak odlučite doći do njega, samo da se nasmijete starim vremenima.

Iako se ovo možda neće pretvoriti u novu romantičnu vezu, sigurno je lijepo pomisliti da biste vas dvoje mogli ponovno biti prijatelji. Ovo je velika mogućnost. Sve je u otvorenim srcima i spremnosti da budete ljubazni. Vaš bivši je suosjećajna osoba, ako mu se obratite, odgovorit će s velikom pažnjom i prihvaćanjem. Lijepa je to misao.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2