ŠKORPIJA – HOROSKOP ZA AUGUST! Pred vama je SAVRŠEN MJESEC! Saznajte kakve vam promjene stižu!

ŠKORPIJA – HOROSKOP ZA AUGUST! Pred vama je SAVRŠEN MJESEC! Saznajte kakve vam promjene stižu!

27 srpnja, 2022 0 By Admin

OPĆENITO

Rođeni u ovom znaku će imati ukupno pozitivan mjesec. Pružit će vam neke dobre vijesti i mirna atmosferu kod kuće. Možda će biti nekih sretnih druženja s članovima obitelji. Možda ćete dobiti dobar savjet od starijih i riješiti probleme s obitelji. Odnosi s vašom braćom i sestrama mogu biti donekle izazovni. Pazite na svoj govor i komunikaciju s drugima. Možete očekivati ​​da će se na vašem radnom mjestu dogoditi neke dobre stvari. Poslovna partnerstva cvjetat će, a zdravlje će biti normalno, izuzev nekih manjih tegoba. Ovaj ćete se mjesec osjećati dobro.

 

LJUBAV

Ljubav vam može biti dobra ovog mjeseca, ali stvari mogu postati izazovne ako se više usredotočite na posao nego na partnera. Osjetit ćete potrebu da se istaknete na poslu, a to vam može dovesti u probleme u vašoj vezi. Mogu biti i neki problemi sa supružnikom u vezi s financijskim pitanjima. Planeti vam mogu dati smjelost i usmjeriti vas na rast karijere, što opet može utjecati na vašu vezu. Oni će vas natjerati da date prednost obitelji. Ovog mjeseca morate povući jasnu granicu između ureda i kuće, osobnog i profesionalnog života.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

FINANCIJE

Novčani tok bit će vam dobar ovog mjeseca jer su mnogi planeti na dobrim mjestima. Tako će biti prihoda kroz strane, ali i domaće izvore. Planeti će vam dati smjelost i priznanje na poslu i pružit će vam zlatne mogućnosti. Bilo koja financijska pitanja vezana uz imovinu sada se mogu riješiti. Mogu biti neki neočekivani troškovi i gubici. Stoga budite oprezni oko svojih troškova ovog mjeseca i uštedite što više za budućnost.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2