BIK – HOROSKOP ZA AUGUST! U Augustu ćete imati više SREĆE i NOVCA nego ikada i evo šta će vas još iznenaditi!

BIK – HOROSKOP ZA AUGUST! U Augustu ćete imati više SREĆE i NOVCA nego ikada i evo šta će vas još iznenaditi!

26 srpnja, 2022 0 By Admin

OPĆENITO

Ovog mjeseca ćete imati dobar mjesec ispunjen dobrim humorom, hrabrošću, inteligencijom, bogatstvom i napretkom. S obzirom na njihove veze, karijeru i zdravlje, pogotovo će to biti dobar mjesec. Položaji planeta nakon sredine mjeseca dobro će utjecati na vaš samorazvoj i bogatstvo.

Ovog ćete mjeseca biti usredotočeni na poboljšanje komunikacijskih vještina, a vrijeme je da se oslobodite bijesa i ponosa. Možete dobiti posao ili projekte povezane sa stranim zemljama. Ovog mjeseca planeti vam mogu stvoriti nesporazume s članovima vaše obitelji, pa se suzdržite od upotrebe oštrih riječi protiv bilo koga.

Planeti će također imati velik duhovni utjecaj na vas. U vašoj su sudbini pozitivne stvari koje vam mogu pomoći da uspijete ovog mjeseca. Fokus će vam biti na ispunjavanju svih vaših obaveza. Zdravlje će biti u redu, ali morate se više pobrinuti za sebe. Studije će biti dobre, ali možda ćete imati neke smetnje.

 

LJUBAV

Ljubav vam sada može biti dobra. Sa supružnikom ili ljubavnikom mogu biti dobra vremena, a posebno će rasti ljubav s članovima obitelji. Pokušajte jasno priopćiti svoje želje.

Morate poboljšati svoje odnose ljubavlju i ne govoriti oštre riječi jer vas planeti mogu naljutiti. Možete dati prednost obitelji prekomjernom radu, zbog čega ljubav može rasti. To znači da ćete se ovog mjeseca usredotočiti na stjecanje bogatstva za obitelj i na izmjenu odnosa s mlađim bratom ili sestrom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Provest ćete više vremena sa svojom obitelji i usredotočiti se na akumulaciju bogatstva. Možda se nećete družiti s prijateljima, a to može pokrenuti neka pitanja s njihova kraja.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2