RIBE – HOROSKOP ZA AUGUST! Saznajte što vas LIJEPO OČEKUJE i kakve IZAZOVE vam je spremio AUGUST!

RIBE – HOROSKOP ZA AUGUST! Saznajte što vas LIJEPO OČEKUJE i kakve IZAZOVE vam je spremio AUGUST!

25 srpnja, 2022 0 By Admin

OPĆENITO

Ovaj će mjesec biti donekle izazovan, ali i dobar u određenim aspektima. To može donijeti neke izazove, ali oni će biti na dobrom mjestu poboljšavajući svoje odnose kod kuće zbog svojih pozitivnih komunikacijskih vještina i poboljšavajući svoju osobnost i inteligenciju. No, potrebno je više napora za održavanje dobrih odnosa kod kuće i s kolegama na poslu, a planeti im mogu donijeti dobitak, ali polako i stabilno. Možda imaju neke manje zdravstvene probleme, pa im se savjetuje da se sada pobrinu za svoje zdravlje. To može biti prosječni mjesec za obrazovanje, obitelj, ljubavni život i novac. Možda postoje neka putovanja zbog posla i obrazovanja. Trebaju provesti dragocjeno vrijeme s obitelji.

 

LJUBAV

Ljubav vam ovaj mjesec može biti malo zeznuta u odnosu na prošli mjesec, jer ćete se možda imati na što usredotočiti na poslu. Možda imate neke kratke rokove, pa usredotočiti se na ljubav sada može biti teško, a to može otežati vaš odnos sa supružnikom, ljubavnikom ili partnerom. Možda nećete imati vremena izraziti svoje osjećaje partneru. To može utjecati na vaše veze. Rad ćete dati prioritet ljubavi, što nije idealno. To može dovesti do svađa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

FINANCIJE

Ovaj ćete mjesec možda imati više troškova nego uštede, iznenadna ulaganja vrlo su rizična za vas, zato se suzdržite od toga. Novčani tijek za vas može varirati ovog mjeseca nego prethodnog mjeseca, a novac možete posuditi od obitelji ili prijatelja. Budući da vam planeti ovog mjeseca također nisu dobro postavljeni, možda ćete pronaći pomoć obitelji kako biste podmirili svoje mjesečne troškove. Morate naučiti preživjeti od onoga što imate i biti fleksibilni.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2