LAV – HOROSKOP ZA AUGUST! Neće ići sve po planu, ali u Augustu ćete imati VELIKE RAZLOGE DA BUDETE PRESRETNI!

LAV – HOROSKOP ZA AUGUST! Neće ići sve po planu, ali u Augustu ćete imati VELIKE RAZLOGE DA BUDETE PRESRETNI!

25 srpnja, 2022 0 By Admin

OPĆENITO

Ovog mjeseca vidjet ćete neke mješovite događaje, što nije dobro, ali s pozitivne strane, njihova bi se sreća povećavala. Može biti nekih dugova, što zauzvrat može dati mentalni stres vezan uz posao ovog mjeseca, ali svoje borbe možete lako osvojiti. Ovaj mjesec imat će pozitivan utjecaj na vas, posebno financijski, a također mentalno i u odnosima, jer će vas vaš Guru voditi i blagoslivljati u svim tim aspektima. Zbog planetarnih smještaja, ovaj ćete mjesec možda morati puno putovati, a to vas može lako umoriti. Vjerojatne su neke blage agresije i stresa jer vas planeti čine energičnim i strastvenim, ali i ljutitim. Ukrotite svoj bijes i postizite dobre rezultate na poslu ovog mjeseca te budite prepoznati za svoje postupke i ideje. Vide se zdravstveni problemi povezani s bijesom, zato meditirajte i imat ćete velike koristi. Studenti mogu imati produktivan mjesec.

 

 

LJUBAV

Ljubav vam može biti u središtu ovog mjeseca jer će vas planeti učiniti ljubavnikom koji je poetičan i karizmatičan. Iako ćete biti vrlo zauzeti izgradnjom svoje reputacije na poslu, naći ćete vremena i za ljubav. Ovog mjeseca možete upoznati nekoga posebnog preko prijatelja ili tijekom putovanja u inozemstvo. No usred svojih profesionalnih problema možda ćete zaboraviti provoditi vrijeme kod kuće. Provodite vrijeme sa svojim najmilijima. Pazite da ne postanete previše samopouzdani. Vašem se partneru ili ljubavniku ovo možda neće svidjeti. Suzdržite se od bilo kakvih grubih postupaka.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

FINANCIJE

Ovaj mjesec može donijeti neke pozitivne promjene u vašem obiteljskom životu, poput rođenja djeteta ili vjenčanja. To može donijeti povezane obiteljske troškove zbog kojih se možete osjećati pod stresom, ali rado ćete potrošiti novac u dobre svrhe. Također, planeti će vas ovog mjeseca obogatiti, tako da vam nikad neće nedostajati novca. Ako niste u braku, tada je vrijeme da se vjenčate. Možda ćete potrošiti nešto novca za obitelj i putovanja. Bit ćete sretni, ali ne trošite previše novca. Držite proračun i dobro planirajte svoje troškove. Možda ćete potrošiti nešto novca na putovanja, što će vam donijeti sreću.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2