OVAJ znaka sada PATI ZBOG LJUBAVI, ali do kraja JULA će BLISTATI od SREĆE!

OVAJ znaka sada PATI ZBOG LJUBAVI, ali do kraja JULA će BLISTATI od SREĆE!

22 srpnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Nebeska konfiguracija pruža vam priliku da saznate što znači vaš ljubavni interes kada vam kažu što osjećaju. Postoji toliko mnogo nijansi značenja i toliko načina na koje možete maštati i pogrešno shvatiti riječi. Zato malo popričajte i vidite događa li se ono što zamišljate da se događa, ili se umjesto toga događa nešto drugo. U ovom trenutku morate postati stvarni.

 

 

ŠKORPIJA

Susreti s drugima potiču neke duboke i nevažne teme da se iznesu na vidjelo. Nebeska konfiguracija znači da razgovori mogu graničiti s psihološkim ili mističnim, ali će također obuhvatiti izglede za promjenu. Budite spremni na sve, jer bi neki posebni događaji mogli biti na horizontu, koji će imati dubljeg utjecaja na vaš život nego što trenutno možete cijeniti. Vjerojatno sada patite zbog ljubavi, ali do kraja mjeseca ćete blistati od ljubavne sreće.

 

 

STRIJELAC

Ako se nadate mirnnim danima što se tiče romantične scene, moglo bi vas iznenaditi. Planetarna usklađenost potiče puno razgovora, ali možda nije baš tako lako čuti što vam najdraža osoba govori. Oboje želite i trebate različite stvari, i morate ili napraviti kompromis, ili bez njih.

 

JARAC

Planetarna energija donosi potrebu za razgovorom s voljenom osobom, ali jedino je pitanje koliko ovaj razgovor odražava ono što bilo tko od vas uistinu osjeća? Možda mislite da oboje ulazite u srž stvari, ali zapravo možda samo zaobilazite jedno određeno pitanje. Najbolje je još ne donositi čvrste odluke.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Ako večeras izlazite na prvi spoj, nemojte se previše obeshrabriti ako vam se čini da ne dosegnete vrhunac strasti odmah. Ovo vrijeme morate shvatiti kao svojevrsni predjela prije glavnog obroka koji bi, uz malo sreće, trebao uskoro početi. U međuvremenu, osvježite svoje tehnike razgovora.

 

RIBE

Planetarna energija potiče voljenu osobu da puno priča o vašoj budućnosti i onome što biste oboje mogli postići zajedno. Nažalost, oboje znate da se u ovoj fazi nitko od vas ne može dogovoriti želite li nastaviti vezu, nema veze što biste oboje mogli učiniti kao par. Najbolje je ne zaokupljati se previše nagađanjima, već samo uživati ​​u danu.

Stranice: 1 2