LJUBAVNI HOROSKOP za 22. Jul: OVAJ znak mora PRIHVATITI ISTINU koliko god GORAK OKUS imala!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 22. Jul: OVAJ znak mora PRIHVATITI ISTINU koliko god GORAK OKUS imala!-

21 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Planove sa partnerom koje ste imali radije otkažite. Zvijezde vam govore da danas nije sretan dan za vas i da sve što ste naumili neće dobro završiti. Radije odgodite svoje planove za neki drugi dan jer sreća vam danas neće biti pri ruci. 

 

BIK

Današnji dan neće biti savršen za vas, iako ste ga takvog planirali. Neki događaji bacit će vaše planove sa partnerom u drugi plan i sa time ćete se morati pomiriti. Nemojte forsirati nešto za što znate da neće završiti onako kako ste predvidjeli.

 

 

BLIZANCI

Slučajni susret sa vašim bivšim partnerom koji će se danas dogoditi, neće vratiti vašeg bivšeg natrag u vaš život. Sa time ste se morali davno pomiriti i nemojte sebi ulijevati lažnu nadu. Sve što ste imali sa bivšim, ostaje samo prošlost, budućnosti tu nema za vas.

 

 

RAK

U zabludi ste ako smatrate da ćete pronaći ljubav svoga života sjedeći kod kuće. Dovoljno vremena je prošlo da prebolite i da krenete dalje. Ako ste spremni krenuti dalje, onda i krenite, a nemojte tugovati u samoći. Samo jedan izlazak može učiniti prava čuda za vas, pa pokušajte.

 

 

LAV

Vaš partner vas voli i neće smatrati da ste sebični ako jedan dan posvetite sebi i svojim potrebama. Takav period mora doći, s vremena na vrijeme, tako da se nitko zbog toga neće ljutiti. Imate na to potpuno pravo, pravo koje ćete ponekad dati i vašem partneru.

 

 

DJEVICA

Pokušajte ne davati lažnu nadu osobi koju ste nedavno upoznali, a koja se zaljubila u vas. Vi to vrlo dobro znate i manipulirate osjećajima te osobe. To nije pošteno i to nemojte raditi. Dobro razmislite što vi želite pa svoju odluku podijelite sa tom osobom, kakva god odluka bila.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2