CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU čiji život će se PROMIJENITI i kome dolaze DANI LJUBAVI!-/

CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU čiji život će se PROMIJENITI i kome dolaze DANI LJUBAVI!-/

20 srpnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Do kraja sedmice moći ćete rješiti svoju ljubavnu situaciju, ali pod uvjetom da ne budete ponosni, odnosno da na kratko zaboravite na inat i ponos. Ako želite mirnu ljubavnu situaciju i ako želite biti sretni, onda tu nema mjesta za ponos i inat.

 

 

ŠKORPIJA

Dani do kraja sedmice će vam biti vrlo zanimljivi. Prvo ćete saznati da jedna osoba nema ozbiljne namjere sa vama, a to će vas prilično razočarati, jer vam se ta osoba jako sviđa i rado bi da može biti nešto više. A onda se samim krajem sedmice u vaš život vraća osoba iz prošlosti sa kojom bi čak mogli započeti vezu.

 

 

STRIJELAC

Osjećat ćete se dobro i nećete imati potrebu da išta mijenjati u ljubavnom životu. Čak i ako ste slobodni, godit će vam vrijeme provedeno sami sa sobom. Jednostavno ćete imati potrebu da se posvetite nekim drugim stvarima.

 

 

JARAC

Hitno se morate srediti i kontrolirati da nemate ljubomorne ispade i scene. Vaš partner vam to više neće tolerirati, isto kao i nepovjerenje, jer ništa ne krije od vas.

 

 

VODOLIJA

Moglo bi se reći da vam do kraja sedmice neće cvijetati ruže u ljubavi. Zato bi bilo bolje da se fokusirate na neke druge stvari, recimo na posa, jer bi mogli ostvariti vrlo dobru zaradu u preostalim danima ove sedmice.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Sve je i više nego dobro u vašem ljubavnom životu, a tako može i potrajati. Vrlo je bitno da održavate vezu svježom i da ne zapostavljate voljenu osobu. Morate znati čuvati i cijeni ono što imate dok imate, jer ako izgubite, onda je kasno da se kajete.

Stranice: 1 2